Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 8 godina vlasti sitili se osnovat komisiju. Svaka čast.
Baš će da suzbiju korupciju oni koji počivaju na njoj i drže fotelje i pozicije.A interesna grupa go lopov i nepismeni kriminalac,a magistri za kriminal i korupciju sjede na Birou.Toliko o korupciji.
Haha oni o borbi protiv korupcije,pola treba pohapsiti odmah.
Kako ništa od ovog nisu uradili napr prije 3 god
Ja ovo citam kao PALA VLADA. Jer ce, ukoliko se Zakon o suzbijanju korupcije i kriminala usvoji, Vlada koja je nastala na tim osnovama, samo da se urusi kao kula od karata!
prvo trebate poglavicu da smjenite, smišljeno ukradeno 10 miliona km na malina respiratorima
Ukidanjem.kantona stedimo pet milijardi marka
Ko glasa za ove u vladi,a ne povecaju minimalnu penziju do izbora,i ove stranke koje odlucuju,daBogda se o sebi zabavavio,tolike pare a ubijate dostojanstvo ljudi koji jedva zive.