Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'U vršenju javne dužnosti, nosilac javne funkcije ne smije svoj privatni interes, kako je naglašeno, stavljati iznad javnog..' - trebat će generacije naših političara da prođu kako bi oni ovaj koncept shvatili i držali ga se.
Jesu li sebe kako izdvojili,da se to ne odnosi na njih???jer ako nisu,nista od toga,ima tih ministricica koji obavljaju po pet,sest funkcija
Predsjednik ili visoki zvaničnik stranke i funkcija = sukob interesa. Ima li toga?
Pred izbore sve pravi zakoni koje,, dok usvoje(ako usvoje) su trebali davno da su na snazi. Populizam. A ovaj zakon je protiv njih samih.
Prekršajne sankcije? Ma bjaaaži...
sto niste usvojili max cijene goriva drva peleta
Hajmo usvojite ovo i potpisite svoje hapsenje