Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte malo sredite zakon o gradnji, covjece nemate zakon o jednostavnoj gradnji, kod vas jednaka pravila i za zgradu i za nadstrešnicu. Relaksirajte malo neke stvari koje su jednostavne da idu bez gradjevniske. Kad ste vec prepisali od do zakon o gradnji od Hr pogledajte malo i njihovu naprednu verziju, ovaj dodatak.
Nije mi jasan smisao donosenja novih zakona,jer sam ja licno dozivio da se odredbe upravo ZGZ iz 2003 i drugih imovinskih zakona,po kojima je utvrdzeno moje pravo na imovinu u Opcini Novi Grad ignorisu. U daljnim zalbenim i upravnim postupcima koji traju godinama je sve farsa.Svi su oni uvezani nekim interesima po principu spojnih posuda.Podnio sam Zahtjev za urbabisticku saglasnost2006.Danas 20021 jos je taj Zagtjev u toku rjesavanja.Vracen sa suda.Vjerovali ili ne.
znaci Arabizacija moze da pocne... samo za sda glasat, mozda nekad docekamo da nas prodaju trecim zemljama kad ne mozemo sami da izaxjemo
Malo da olakšaju Bakirovo ili Farukovo reketiranje 🤣 ako ne mogu BBI i Al Shiddi, ne može niko haha
Ima da ga obore u dom naroda
Gdje se mogu procitati ove promjene,kad stupa na snagu
Vlada KS Sarajevo poziva gradjane da prijave svaki m2 zelene povrsine kako bi se ista izgradila, objektima kao sto je divno naselje Tibra.
Nema vuse mjesta, banda koja te placa sendvicima je vec sve unistila
Vlada KS Sarajevo poziva gradjane da prijave svaki m2 zelene povrsine kako bi se ista izgradila, objektima kao sto je divno naselje Tibra.
Mescini kako je krenulo ovi će betonirat gdje god je koja zelena površina sve u interesu gradova ili građevinski tajkuna🤔🤔🤔🤔
trojkasi svojim propisima bi da opkorace federaciju
Nevjerovatno kolko se Fodil otima i ko' nesto radi umjesto da kao covjek podnese ostavku...isto ko da pojas nije vezo a prema njemu se vodi krivicni proces suda BIH...
Ako vlada Federacije donosi odluke ima sve da se uknjizi na malinare i kriminalce iz Sda i Hdz-a. Naravnii dio za IZ i Crkvu da se slucajno ne bi u djehenemu zaglavilo.