Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvalitet ce se samo povecati kad dozvolite otvaranje privatnih ordinacija, gdje ce se moci ici sa knjizicom. Tu te vise nece niko tretirati ko stoku, nit lijeciti ko da je diplomu dobio u trafici. Vrli brzo ce se razdvojiti doktori koji znaju od onih koji samo kafe ispijaju.
Da da, a lažne diplome nisu problem
Kulturan, a i zakonski nacin, da premijer, u tehnickom mandatu i sa krivicnom prijavom, prebaci nesto novca iz federalnog budzeta za kupovinu novih torbica, kisobrana, haljina i slicno zna se vec kome.
Sumnjiv je sto se tice opijata ali nisam vidio da direktor ante kvesic nosi torbice
Ima i on zenu, zar ne? Sve je to ruka ruku mije, ali zna se ko je premijer
Ovim se pokriva decenijski kriminal u ovim ustanovama. Narode ovco
Jeste li pitali Sebiju smije li se to radit’?
Ovako laicki bih i rekao da je ideja njena, pa ce kasnije da se hvali kako je uspjela ustedjeti
BIMDDC….nije bolest sve sto boli.Bude i u glavi.Ti fino uputnicu pa u KCUS-ima divan odjel za tebe,skinuli i resetke🤣🤣🤣🤣
Radi Bake sve da sacuva Seki fotelju...
Radio što mora. Valja ažbahu trpiti.
Durex...jednaka zastita za sve