Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja vlada u svemiru… Moj kifla ti bi ratovo a kisna noc ti paralizova kanton
Uhljebi ne znaju sta će... Kako ide uhljebi? Valjo bi neko ko zna, a?
Njima nije kriza sta god da se desi, narode digni se na noge i dotjeraj stanje u red
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A gdje je novalic i federalna vlada? Na sudu? Postoji li to uopste? Gdje je nivo drzave? Ili je vlada ks jedini nivo vlasti koji treba da vodi racuna i o poplavama i o expu.... Pa jedino od vlade ks gradjani i mogu ocekivati neku pomoc i mjere, dok fadil cese jajca vec 8 godina i nize afere
Ovo je Kanton Sarajevo, gdje trojka vlada. Tupavi Konakovic na fb, smotani Forto na seminaru
U svakoj nesreci ima i srece. Dobro je ovo da narod vidi kakvi diletanti su dosli na vlast u Sarajevu, Nesposobni, neobrazovani, nepismeni, genetski predodredjeni, sa laznim i kupljenim diplomama, uglavnom DIF-a, sibicari, sjecikese, smutljivci……koji nisu u stanju da ociste sahtove, pokose travu, odnesu smece ispred kontejnera…. Oni ce i za 50 godina, kad bi bili na vlasti kriviti SDA. Dobro je da narod vidi sa kim ima posla i pomete ih na sljedecim izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja god vlast, uvijek sjednice jer prave mehanizam drustva koji nije pripremljen nizasta. Ako je stvar hitne sjednice, sto se nisu sastali jutros u 3? Nema helikoprera za gasenje pozara, nema seruma protiv trovanja zmijskim otrovom, nema opcije za plin kad nastane kvar u Bugarskoj....postoje samo sjednice, sijela, isjedjavanja i sjedenje!
Hitne sjednice su za vece pogrome a trenutni problemi nakon obilnije kise su trebali biti tretirani na nekoj od sjednica u posljednih par decenija. Novcani fondovi, namjenska oprema i potrepstine, postupanje po pripremljenom planu na osnovu prethodnih analiza, osposobljenost sluzbi.
Nasli se sad sastanciti, mjesto da navuku gumene cizme i na teren. Imali su 2014 god. Opomenu mogli su nesto uraditi
Nemojte tako, iznenadila ih kiša. Budite sretni da se ikako i ikada sastave.
jedino se lada ovdje ne bi ugasila
hajmo prvo topli obrok staviti na prvi red,bjeli hljeb na drugi red, poplave na treci poslije pauze..
Svugdje ljudi u svijetu kad se nesto ovako desi reaguju, znaju unaprijed sta ce. Naši donose mjere, a sinoć spavali.
Sad bi valjo neko strucan u vladi al nazalost nema,ovi se izgubili ne znaju ni sve dijelove grada kako se zovu
Distanca od 2m i maske obavezne samo to im ide od ruke.
Kakve su mjere jel bojkot srbijanskih proizvofa
kasno marko na kosovo stiže..
Ova sjednica je trebala biti prva, a ne konstituirajuća, već bi to bila druga, a ako se oko prve ne mogu dogovorit konstitutirajuća im i ne treba. Bez obzira što mislili o onim na vlasti trenutno dok se ne pojavi neko sa takvim razmišljanjem da prvo se pobrine da ne dođe do ovakvih kriza vlasti mi nemamo.
Ovo je direktan napad EUFOR_a na Suverenu haman Nedjeljivu BiH !!!!!!
To vam je kazna Božija zbog PARADE P.
Hebli te p i taj sto kaznjava
Dok oni nek qrc odluče, doce požari