Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar Šteta ima diplomu "Visoke škole za uslužne djelatnosti" sa Sokoca. Zar nešto može poći po zlu u rukama takvog experta?
Izgradice se Sarajevo isto Atletiko Madrid!
e j...... vas hrasnica.Uvedi vanredne bus linije a ne krshit milione za indijance
kad vidim koliko ce to miliona kostati,jevtinije dodje napraviti Hrasnicu u Gradu
Prvo je bila hrasnica,butmir,kovaci pa nastalo Sarajevo,hrasnica je starija od svakog naselja zajedno sa butmirom a Ilidza postaja u rimsko doba...edukuj se pa komentarisi procitaj nekad nesto pusti se jale i corelija citaj citaj budi pametan
napravite stanicu prvo pa onda nove pruge 2 godine stoji onako stanica
Ima'l šta bez kredita kod vas. Budžet skoro milijarda.
Finansiraju bez kredita i gotovim sredstvima budzeta ks paradu ponosa, dizu kredit za tramvaje i prugu. Iza ovakvog vladanja kanton Sarajevo se nece oporaviti ni za 5 godina...
Rekli ste do kraja 2020. Bolje da Saljo kupi svima po mecku od 100 hiljada kao sto je teletabisu Muzuru "poklonio".
Pa nije nam trebala nova vlada za kredit. To je mogla uraditi i stara vlada. Vi se malo kockali pa uprskali pa se sad malo kao vadite...ma dajte ostavke to vam je najbezbolnije.
ovako se vatra gasi - benzinom 🤣
Prvi projekat gdje nema Fadila da ukrade
Kolko će koštati, bolje da Hrasnicu naprave u gradu
Samo kredit
Hahahahaha pada li ko od vas na ovo?