Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili jeste ili niste? Malo smo zbunjeni? Ne date šifre? Sto?! Nije Vlada KS vasa privatna stvar kako ste ju dozivljavali nego Vlada gradana KS!!!! Uostalom od pocetka se znalo da vas stranci finansiraju a vi pare berete i kupujete ohrdane trolejbuse za neke druge pare
Pazi molim te zadnji kriminal koji su uradili. Nakon neuspjesne kupovine pokvarenih trolejbusa starih 30 godina i vise, pokusavaju se opratii kupiti 10 novih minibusa. Na projektu trolejbusa ukrali malo vise od milion KM. Vise puta pokusali zavrnuti na novim minibisima, ali im je tender cak 4 puta padao na komisiji u GRASu jer nije niko lud da potpise kriminal. I sad preko UNDP-a i njihovog tendera, nakon sto je pala vlada oni kupuju minibuse. KRIMINALCI
Najbolja ambasada od rata na ovamo.
I br 2 kakvu odgovornost snosi osoba koja je dala netačnu izjavu (ako je netačna), jer dati takvu izjavu nije ni najmanje benigno
Vlasnik FB profila je vlada...ccc....ma nemoj, vlasnik je faceBook tj Mark Zuckerberg a vi ste samo korisnici
Sifra vazduhtreptikaodanebogorispremaseoluja
Britanska ambasada krade fb profile, a Dino konj zvani megafon krade pecat. Koji kriminalci 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈
botovi se odmah zaletili da popljuju jedinu normalnu vladu, prethodne nije bilo ni briga za socijalne mreze jer to je isto jedna vrsta odgovornosti prema gradanima jer tad te mogu i prozivati i postavljati pitanja javno
Konakovicu vidis li svoj kraj??? Mislili ste se sakriti iza ambasade britanije. Sad vas lagano pustaju niz vodu. Sad ces biti isti mektic. Mektic vs dino konakovic Internet politicari (kad nema britanske ambasade 😂😂) 0 Rad 0 Ucinkovitost 0 Efikasnost 0 Ko da ih je jedna majka rodila!!!!
Facebook je vlasnik svega
Joj oki cega mi razglabamo povedi bas sviju gore
M16.u sred Sarajeva. Ovi novi glade situaciju zbog Engleza. Neka su otišli petokolonaši, neznalice, ublehaši, nasilnici. Ovi novi trebaju obavijestiti narod koliko su nagurali svojih idiota na sve strane za ovu godinu dana. Trag im se zameo.
Sve mi je više drago kada ovakve vijesti čitam što je Forto-Vojvoda vlada otišla u zaborav
Potrebne su sjednice, prepiske,timovi, komisije, konsultacije, obracanje javnosti, ponovno obracanje uz ogradjivanje i ispravke...da bi se saopstilo, saopcilo, priopcilo i utvrdilo nesto o tome jel vasa fejsbuk stranica vasa ili nije!
lamija press qwerty
Kraljicin rodjendan proglasiti za dan grada Sarajeva, ta ce Isa beg, Zvekir izbaciti iz grba jer je primitivan i metnuti glavu Kraljice Elizabete. GOD SAVE THE QUEEN! Dati guze Fieldu i dokazati da smo pravi Europejci! U Evropu ma guzove bukvalno!
@fbuser Necu da budem nicija kolonija, niti komunista. Hoci da zivim u normalnom uredjenom dristvu. Moja himna nije God save the Queen, necu da slavi niti Erdoganov, niti Titin niti kraljicin rodjendan. Daj nek nam Britanci daju podatke gradjana Londona, imovinsko stanje, place. Da se mi malo njima zahebavamo, i postavljamo gradonacelnike i organizujemo parade. Pisam se na podanistvo. Ako nista nismo oplkackali pola svijeta i okevavili ruke ko Britanci!