Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li iko sta 10 ministara vlade KS radi u Klagenfurtu od budzetskih para
Jos nekud nek prohodaju ima narod para
To im je oprostajna turneja,posto je i njima jasno da nakon ovih izbora zavrsavaju politicke karijere.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
lijep izlet, kolko nas je kostao?
Opa, do Klagenfurta se stiglo
Inace Sarajevo i Klagenfurt imaju nula zajednickog ali lijepo je malo po Austriji dok Sarajevo nema vode da odmore od derneka po SFF
Ma jakako malo na put dnevnice shoping suplja i jah eno dzamije ajmo obici. Pocinje uskoro Iz temelja 2 dio
Gluho bilo, njemu ste dozvolili da udje u nju?
865 KM povratna karta SJJ - KLU po osobi. Recimo da su i smjestaj i troskovi jos toliko. Ako ih je otislo 15 - troskovi su 25950 KM. Bravo Vlada KS. Samo bacajte pare na vase guzice, narod pamti.
Znamo da je politika odavno ušla u džamije a i vjerski turizam
Ovo je u rubrici nevjerovatno.
zar i pristalice skupa p... u džamiji
Koruška je najsiromašniji austrijska pokrajina. Sami imaju masivni financijski problema. Daleko najlosiju infrastrukturu u Austriji ima upravo ta pokrajina. Najviše se oslanjaju na turizam. Siromašna industrija i siromašan mentalitet. Iskreno se pitam šta su ti sarajevski stručnjaci tu radili.
He sve ide pred izbore
Oni na putovanjima,a nama redukcije vode.Idu izbori,zapamtit cemo vam to sve,necete se jos dugo bahatiti.
Prvo su citav sff hodali po tepihi i po afterima. Sad pocele ekskuzrzije. Hocel pocinjati raditi ove godine, zna li se sta?
vecina prvi x ulazi u dzamiju.
ovo treba dobro zabiljezit pevi ulazak u dzamiju u zivotu