Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce Blagajnici raditi onda u KCUS-u...Guzeljati,vjerovatno i primati platu..
O fala bigu kad se neko sjetio, toliko administracije radi po pet pest blagajni a gdje istalo, samo printaju idi tamo idi amo ništa od toga nije bilo koristi samo štete, vozaku narod ko stoku, vjerujte da se napravila kalkulacija debeli minus. To je samo izmislila ona blentava bez diplome.
Natjerajte vi zavode za sportsku medicinu da obavljaju preglede sve kako treba, a ne svaki trideseti uzorak salju na analizu a uzmu pare kao da su uradili svaki .
Ovi ce svojim mjerama bankrotirati i zdravstvo i BHT i koga jos . Sve ce na kraju biti privatizovano . Pa novcanik pa kod ljekara.
Ja ipak mislim da će se participacija morati povećati. Otišao sam u apoteku po sirup na recept, prikazalo mi je da ga naplate meni se čini 30 KM.... Lijekovi su pravo skupi i idu sve akupkje....
Tako se pametno ulazu pare, a ne daj subvenciju za stanove i opet protestuje bagra nezahvalna
Bravo ministre Hasanoviću
Napokon nesto lijepo
E fala Bogu više
Pa prijedlog nije od velikog manitua, nego od Vlade KS.