Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...oni su rasulo i kad suu punom sastavu...
Oni su pašćad, smeče, govna moj dragi Commi.original !!!
...jednom rečju, "političari" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka, neka, to su ti Zeljkovićevi eksperti
Pukla tikva. A do jucer je sve bilo idealno.
Dragi grdjani sve su ovo igrice jer su svi oni nesposbnjakovici koji nemaju veze ni o cemu. Dali je iko od Vas cuo da neko od njih iznese neki podatak ili da su pristupili nekom poslu na profesionalni nacin... ne nema toga. A primjer su i kantonalna preduzeca ustvari to nisu kantonalna vec to su nasa nas gradjana samo sto mi nedolazimo do podataka koliko ta preduzeca realnio zaradjuju, oni sute o tome a mi ko neznamo koliko samo GRAS dnevno vozi gradjana, tako da ja mislim da GRAS zaradjuje ogroman novac ... samo gdje nestaje gdje nestaje naš novac? Reci pecko pa onda idi mada sumljam u ove odlaske.
Pa mali hare se nedavno srdačno pozdravio sa Zlajom,što nakon programa SDU koji se sveo na oblatiti SDP je veoma indikativno.Vjerovatno su se uhljebili oni koji su trebali (Miro Lazović u Gradskom vojeću,njegov sin u Pošti a kćerka prema mojim informacijama u ZZO kod koalicionih partnera).Taj čovjek da ima karaktera iselio bi se iz Sarajeva nakon blamaže sa prijemom policajaca ( i.m.tu).Ova ljubav zakletih neprijatelja ima ima samo jedan zajednički nazivnik a to je Demokratska fronta.Zlaja je odavno izgubio kompas pa sada traži neprijatelja tamo gdje ih nema,a saveznika u SBiH zbog kojeg nemamo jednog predsjednika.Koalirali su sa SDA i jedni i drugi pa se mali hare dosjetio igre SBiH koja "nikad nije bila u vlasti" ili se povlačila iz iste pred izbore.Sada imaju samo jednog neprijatelja DF. Šta reći osim da je izgleda malo policajaca u DF:
Oj pa jeste nepismeni klix-u nisu još podnijeli ostavke i sami su to rekli.
Pećko da nije pukla tikva oko novog tarifnika oko GRAS a. Čengić vam puno tražio a tebi neda sda dio tala Reci mišu sada kada si niko i ništa Sarajlijo !
Ti dijete ovoga grada , bijedniče ! Marš u ropotarnicu sramnog dijela istorije ovog grada. Čekao si ko sapeta strijela kada te je zeljkan sa bubicom ložio na GRAS ovce Ti si obični Ibrahimović u mijenjanju dresova samo sa drugim strankama. Nebilo te više u kako kažeš svome gradu. Sigurno ni si pećko mogao da ga popušiš SDA ovcima debel im za tvoja gradska usta. Mišu nijednom nisi podržao GRASovce. zadnja ti ovo funkcija u bijednom životu bila GRAĐANINU
''ropotarnica'' - riječ koju ja nikad u Sarajevu nisam čuo pa ne znam kako si ti kompetentan da ocjenjuješ ko jest a ko nije dijete ovog grada? A i vrlo si pismen, ko da te Tito opismenio.
Dragi Scirea ROPOTARNICA je izraz za ljude koji idu na smetljište istorijiskih događaja . A TITO me je školovao i nije me stid ni sram. Još jednom pećku sve najgore u paklu neka povede i familiju sa sobom taj tkz. Sarajlija.
NA ISTI NAČIN KAKO JE PROVJEREN IMOVINSKI KARTON K.ČAUŠEVIĆA TREBA BITI I ESEDA RADELJAŠA.. KATASTROFA ZA K.S JE DA TAKAV ČOVJEK SJEDI A KAMOLI O NEĆEMU ODLUČUJE.. ZA PAMETNE JE DOVOLJNO VIDJETI KAKO I GDJE JE RADELJAŠ PARKIRAO BMW DANAS ISPRED ZGRADE KANTONA .. DIREKTNO U PARK .. ZAR JE SARAJEVO POSTALO TAKO JADNO DA MU LIKOVI POPUT RADELJAŠA ILI GITARISTE ČAMĐIĆA KROJE SUDBINU ...
SDA - hitno mijenjajte Predsjednika Vlade KS! Zar dvojica znalaca, Pećanac pogotovo, zbog nesposobnog i kilavog Zeljkovića treba da odu. Otići će i ostali ministri i većina u Skupštini KS neće biti na vašoj strani. Aonda ste definitivno donji!!!
Upravni odbori u javnim institucija KS su svakako samo klimači glavom na štagod direktor firme želi, pa makar fizički napadao uposlenike, vršio mobing, diskriminirao, prao pare, nebitno.
neki imaju malo savjesti da bar podnesu ostavku.
NEKI IMAJU MALO SAVIJESTI PA SU BAR DALI OSTAVKE
Povukli su ostavku... brze malo klix...
Pa znali ste sa kime idete radit!!! Sad se bunite, nisu vam dali dovoljno!!! isto smece!!!
Nermin Pecan je obicno smece..potpisivao je sve sto su mu komesar i njegovi miljenici poturali, cak nije ni gledao...svjedok sam mnogi stvari..on kao Ministar je potpuno neodgovorna, nestrucna, nemoralna osoba...jedan obicni seljak koji i nezna sta potpisuje ..znam da se bar takve stvari kod Budimlica nikada nebi desile..plate kasne, nista nije ucinio za MupKS..MOZDA JEDINO OVIM EXTERNIM KONKURSOM ILI onim internim nekoga dsvoj namjestio...GADI MI SE
Od ove vlade eksperata gora je samo vlada SBK/KSB(Srednjobosanskog kantona/Kantona središnja Bosna)
SDA kadrovi se bore samo za sebe, zaboli njh neka stvar za narod i državu. Sve lopov do lopova.