Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvolte komšije, za sto godina ćete pričat kako ste se sami snalazili a zli Srbi vam otimali, znamo sve ali ipak smo ljudi, komšije i bratske krvi. Živjeli
Umuknite Bosnje i budite zahvalni jer da nije ovoga, jos vas ne bi bilo ni na mapi zemalja gde je pocela vakcinacija.
Koliko je bakreni nabavio ?
Pa ako je Srbija ponudila vakcine u prvom krugu na svojoj teritoriji, logicno da ce poslati i za revakcinaciju da bi sve imalo smisla. Cak je sad i lakse. Pretpostavka je da ce prednost za ovaj kontigent imati oni sa potvrdom o vakcinaciji u Srbiji.
Ona dva konja u predsjedništvu ,oba iz reda muslimana samo mogu klimati glavom u znak odobravanja i vlastite nesposobnosti.
Kožne vakcine za one koji su se vakcinisali u Srbiji, koje se daju medju guzove
Neće Srbijanci vakcina pa može se biti human prema komšijama priglupim.
Zar nije pitao Bakira? Ipak je to njegova, nedjeljiva, suverena...
Zna li se ko je zvao za sadaku da pobere bar za to zasluge...nemoguče da je to samo tako poslano😁jbt još planiraju nabavku,količine,dobavljača i traže uvoznika
u maju mi pocinjemo da pravimo sputnjik u torlaku koji je oziveo a bio je na ivici gasenja.u planu je jos jedna fabrika vakcina sa kinezima i UAE da gradimo.ova pandemija moze da traje godinama tako da srb moze da bude centar za jugoistocnu evropu za proizvodnju vakcina a kad korona prodje ostaje torlak koji ce praviti i cetvorovaletnu vakcinu protiv gripa i vakcine za sve viruse na ovim prostorima
Vučko šalje 10000 vakcina u BiH i 8000 botova u Klix!
2/3 Srba u SR ne želi vakcinaciju, eto odakle Vučiću tolika dobrostivost - vakcinama za koji dan ističe rok, a spaljivanje istih u medicinskom otpadu puno je skupo.
a smislio si zasto ih i ne spaljuju:):):)..Tesko kutiju od 0.5 kubni metar od 30,000 vakcina odnijeti u Borsku ili smederevsku celicanu i ubaciti u pec za topljenje celika. Nje bolest sve sto boli:):)
2/3 Srbijanaca odbija da se vakciniše, a vakcinama ističe rok - eto odakle Vučiću tolika dobrohotnost prema BiH.
Svaka cast Srbijo..hvala vam do neba Nase vlasti ne mrdaju repom
Sadaka stize
neka prvo priznaju genocid i te ne samo u Srebrenici i ne trebaju mi njihovi nikakvi pokloni