Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dali će se javiti """"ministrica""" za kulturu i sport a da ona samo po """naputku """ legitimnog određuje gdje i koliko će da da sredstava
Cestitke Vladi TK na inicijativi. Lijepo je vidjeti saradnju između ova dva bratska kantona. Bilo bi mi još draže da i KS uzvrati bilo kako, samo da bi se toksične lokal patriote iz oba grada stavile na svoje mjesto.
Tako i treba,svaka cast,moramo shvatiti da smo mi jedno,bili u Sarajevu,Tuzli,Bihacu,Mostaru,Zenici,Gorazdu,Olovu,Bugojnu,Kljucu i svim gradovima herojima,pomazimo se,kad smo takvi nemamo se cega i nikoga bojati.
Treba uvesti zakon u svaku opstinu sa bosnjackom vecinom da se odrede vazna nacionalna dobra gdje ce se svake godine davati iz proracuna
to se već radi, samo što novci ni ne stignu u te općine već proaktivno se izuzmu
Jasno je da je ovo SDA suplja pred izbore ali eto neka je.
Lijepo od Vlade TK mada je tuzno sto su se uopste nasli u toj situaciji.
na hajr i na dobro, pa ne može samo Sarajevo brinutu o predzanku BiH
Sarajevo jarane dobije poreza kao svi ostali kantoni, neka se brinu tim parama za institucije, a ne da raskalaše