Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u nas je postalo normalno da se svjesno donose protivustavne odluke. Na kraju kada ostecena strana na sudu dobije spor, onda se obestecenje isplacuje preko ledja gradjana, odnosno iz budzeta. Kada obestecenja budu isplacivali oni koji svjesno budu donosili ovakve odluke onda mozemo reci da smo pravna drzava.
Nek i nije, ne treba ga ni vraćat!!!
I sta ima veze,...
Malo ljudi zna koliko se MILIONA MARAKA ODSTETE U TUZLANSKOM KANTONU NAPLATILO zbog NEZAKONITE smjene direktora od strane vlade SDP/HDZ
Ne zanima me ko je "čiji", ali ovakvo poigravanje političara sa pravom, pravnim sistemom i pravosnažnim odlukama daje Dodiku za pravo da radi šta hoće. Nismo mi za države, ne zaslužujemo je.
Dok god politicarima se ne bude od plate odbijalo za presude za koje su oni krivi i koje oni onda treba da isplate nadoknade do tad ce biti ovako jer narodne oare sta ih briga a njih nece ni okrznuti.Njima plate regres odvoje i zivot ide redovno dok rudari moraju svako 2 mjeseca strajkovati
Sta vladu briga za presude nase vlade zanima kako da sta ukradu hdje da se ugrade a presude i tuzbe svakako mi placamo a ne oni tako da to ne cudi a mi kao debili sutimo dok ovi jos veci debili na vlasti kradu bogate se na nas racun.Daj nek njima odbiju lovu od plate nek im zaplijene imovinu i namire presude a ne iz budzeta tj nase pare
Otjerati Semira Šuta u penziju zbog ovog čovjeka je bilo degutantno, a izabrati Šišića za Komesara pored Nermina Šehovića je bilo još degutantnije. Na stranu što su ovo politička prepucavanja, ovaj čovjek ne zaslužuje čin mlađeg policajca kamoli komesara. Valjda sad dođe Šehović ili npr Admir Gazić koji ima impresivan CV građen i u Americi, a kojeg je ovaj fosil smijenio kad je nelegalno postavljen za komesara.
Šut je bio prava osoba za komesara, i za Gazica si upravu. Kad se sjetim polagao ja vozacki, Šut mi u komisiji bio,nazad sjedio a ja pod tremom,sreca dobro sam vozio. Bilo je to u proslom vijeku, leti vrijem wau.
vratiti momka...mlad skolovan...hrabar... posten... inteligentan...ovakvi nam trebaji...
U kojoj to policiji najviši čin ima mlad čovjek?