Komentari (304)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću ni kiflu kupit više
Covjek je genocidas i otvoreno prijeti novim klanjima. Sta radi SIPA?
SIPA trenutno zauzeta, ne ispituje ono troje što su priveli. Nemaju vremena sad još jednu osobu da ne ispituju.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Fuj pa sarajlije drage zar vi ovo niste jos odjebali , pa kakvi ste to ljudi aman zaman a lafo bojkotujete zaru i koka kolu a ovaj vam uzima pare i jos vas - nas vredja
Kakve Sarajlije? Ta goveda su pohrlila u Bg da dobiju Vučićeve džabne vakcine za vrijeme korone. Ista grla pune Brenine koncerte..
Hajde doselit ces i ti seljoberu jednog dana u sarajevo ...reci akobogda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kao netko iz Hrvatske prvo cu otic na google reviews i ostaviti 1 zvjezdicu a onda nakon toga cu reci svakome tko putuje iz Hrvatske za Bosnu da ne ide u tu pekaru. FUJ FUj FUJ
U Bingu se prodaju njegova peciva baget . Doživotni bojkot barem što se mene tiče
Hajd' što hejta Bosance nego i Srbe hejta, samo još Hrvate da ga svi jednako mrze :')
Ako je on nakon podrske Sratku Mladicu ostao da radi u Sarajevu i nije totalno propao, onda ni ova vijest nece nista znaciti. Glupi Bosnjaci, nikad pameti doci. Ova vijest treba da se vrti na svim naslovnicama stalno. Mozda se kome uspije utjerati koji cm u glavu!
Isti vam je i onaj vlasnik fabrika coffe jedan veliki chetnik
Nikad nisam usao u tu smrdljivu pekaru nit bi ikad ušao,treba mu polupati svaku da se nauci pameti krmak!!
Daj Osmicu, Bakira, Sebiju daj sve bosnjake privodi, zatvaraj..smetaju nam da slobodno zivimo sa komsijama 😅😅😂 A ne smetaju tri pekare u Sarajevu od ovoga smrada..e moje Sarajevo svaki dan tones sve vise i vise. Zamisli samo da jedan arap podrzi hamas i ima pekare u Tel Avivu. Znaci sutra bi bio zatvoreno.
Lik sere po nama vec dugi period i regularno posluje i uvaljuje nam svoje proizvode, dok mi bjelosvetske brige brinemo… ali ebo ovo. Ima li sta u vezi Palestine da bojkotujemo?
Ne znam za vas, ali ja samo kupujem kod Edina, kod nase brace Albanaca na Carsiji… nikada nisam usao u Manju, niti cu.. nema sanse da ostavljam novac tom cetniku odvratnom
Mamu ti četničku. Prodaji svoju šugavu robu po vukojebinama iz kojih potičeš.
Ne kupujem iz principa kod ovog ali ovo se odnosi na glasanje a ne na ubijanje i sad ako si glup onda si to drukcije skontao a glup si i ako kupujes.
Zar još neko kupuje njihove proizvode a odavno se zna za njegove stavove? Čitam deklaracije namjenski da se ne bi desilo da kupim nešto što ima veze sa ovim bolesnikom
Nisam siguran ali ovi genocid..i dovlace hljeb i kifle u konzum i merkator . Standardna prica sloboda trzista po dejtonu . Samo ne kupovati i to je pravi odgovor.
Treba stati ispred pekare i vracati sve redom
Enem li mu manju vlasku