Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za ovu vlast i poniženje građana Goražda. Doveli je Hubjerani sa sokoca, kupili joj glasove i namjestili da prima novac od nas poreskih obveznika i prosipaju nam pamet. i postenje. Za ovaj sramotan potez, svi normalni građani trebali bi se svi pobuniti.
Kome da se bude ?
BRUKA I SRAMOTA. JAD, ČEMER, MULJ. Svima su "puna usta" Grada heroja, je li to taj Grad heroj u kojem tamošnji lokalni moćnici "žare i pale" i to sve pod mašnicom patriotizma...Otjerali su me nepravda i zlo koje se zamotano u ukrasni papir s mašnicom servira tamošnjem narodu. Žali Bože mladih parova i porodica koji nemaju zaleđinu i preživljavaju pod raznim pritiscima...Omladino spašavaj se iz tamošnjeg mulja.
Sami birali, sami pali, sami se ubili…
Gdje je podmladak skupstine BPK sad da se oglasi? Ili je ipak dogovoreno i ugovoreno saucesnistvo tamosnjih nazovimo mladih nada sa zrelijim prefrigancima, pa se mudro usutili (citajmo uhinjili)
Zbog cega SIPA ne ispita Rasima Mujagica i nacin na koji je on uspio steci onu imovinu i kako on sredjuje radna mjesta ?
Majku vam jebbem prima 5-6 hiljada mjesečno i date joj stan za 85 maraka...majku vam jebbem seljačku lopovsku!!!
Evo nase nove vlasti, kazu spasit ce nas od SDA i drugih… hahahaahahaahahahaah
Kakve veze ima dodjela stana Branki sa rezolucijom ? Jel' to zato što je Srpkinja ? Čuveni multi-kulti SDP ...
sta li ce joj stan... a ona ce biti dusek nekome
Novi pocetak jeste privatna stranka koja je kupila svoje glasove, a nas seljakasti premijer pokriva Hubjeranske koruptivne radnje.
Uključujući i "kupovinu šutnje", kupovinu "lajkova i aplauza" onih koji nemaju ni stava ni karaktera
Da je pameti do kadije ko od kadije, ne bi bilo potrebno ni ići kadiji. A i narod takav. Ali ovoj treba dati stan, evo ja bi da joj stan dao za dzaba, neka je, neka uživa u Goraždu kao opomena za ubuduće.
Kako je, na osnovu čega i po kojim kriterijima dodijeljen stan (na privremeno korištenje-ali i nebitno je je li privremeno ili za stalno) poslanici u Domu naroda i ujedno dopredsjedavajućoj Skupštine BPK? Zašto joj je uopšte dodijeljen stan, kolika su primanja dotične? Kako dotična uživa pažnju lokalnih moćnika/kriminalaca..
Zašto nije objavljeno na oficijelnoj stranici Vlade BPK kome je i zašto dodijeljen stan i razlog zbog kojeg Vam je to bila tačka dnevnog reda, kako ste takvu odluku izglasali i ko je kako glasao? Lokalni moćnici utjeruju strah u kosti? Osilili su se oni koji su dolaskom na vlast prvi put vidjeli asfalt
Manjeg grada a većeg kriminala nema nigdje u državi
Bagra trojanerska.
bruka i sramota
Dobra Cvijeticka dacu joj ja besplatno da stanuje
Brate u gorazdu je,85km pristojna renta
Ne postoji opravdanje za ovo! Bravo za SDP koji je pokazao da se ovako dobivaju borbe za socijalnu pravdu!