Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje ove glavonje iz SNSD da ne izlaze nikako na izbore . Sami ste zjb pa sami i odgovarajte ..
Ovo nema nigdje na svijetu .
Hahahahaaaa koliko narod mora biti glup da slusa i vjeruje ovo sto SNSD govori hahahaa
Stvarno sram bilo ovu opoziciju sto hoce da promijene vlast - to je cista saradnja sa prljavim zapadom. Vlast treba uvijek da bude Dodik i Stevandic. Znaci kakvi crni izbori. Ukinuti izbore skroz... Nejasna mi je opozicija totalno. Izdajnici srBskog roda!!!
Pa nemojte izaci na izbore i rjesen problem, ahaaa "MALO MORGEN" sto bi reko zlocinac Sloba.
A kada ce Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić sazvati sastanak da se tacno lociraju sve MASOVNE GROBNICE u RS-u .. To oni mogu u roku od 24 sata da pokazu.
Oj bijedo . Nestalo im para pa ne znaju sta ce. Valjaju se u sopstvenim ghovnima
Udar na državu, pohapsiti sve!