Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad sam ja kao tesko ranjeni rvi mogao osam puta do sada biti cesljan po revizijama...pa mogu i uhljebi bar jednom pi4ka im materina...jedini su im problem hemoroidi od sjedenja i modrice od sexanja po kacelarijskim stolovima...
Zbog ovog je Radoncic sve oprostio Izetbegovicu i ponovo ulazi u vlast s njim. Imaju zajednicki cilj, zaustaviti reviziju konkursa za prijem u radni odnos.
Sad provjerite Sadmira iz autocesta što traži pare, ko ga je primio .... :)
Zbog ovog je Radoncic sve oprostio Izetbegovicu i ponovo ulazi u vlast s njim. Imaju zajednicki cilj, zaustaviti reviziju konkursa za prijem u radni odnos.
Jao kad pocnu padat ko kula od karata.
Evo teksta: https://www.mojcazin.com/2019/01/21/zet-irfana-durica-uhljebljen-u-jp-ceste-federacije/
samo nešto češljaju, a sve čupavije i čupavije....
Samo češljaj, kasnije ce feniranje
pogotovo pogledajte ove što se puno kraj ogledala slikaju...
Zato je otpalo baš za ceste, veliki broj pravih stručnjaka, radi primljenih uhljeba! Nije se mogla sprovesti ni žalbena procedura. No ima i pravo na sudsku tužbu, baš protiv vrlo konkretnih imena i prezimena.
Provjerite kako je Sabina prebacila svoga brata u JKP Rad sa mjesta čuvara parkinga na mjesto glavnog kadrovika bez konkursa (internog ili javnog).
Sad vratiteDrndu u direkciju i pomocnika Dinu Sve zivi kopovi
Uhljebi na aparatima! Samo cesljat, ali detaljno :)
Bice ovo Svicarska bice zemlja snova,bice svega sad je vlast nova!! 🙏🙏🙏
Gdje je Elekticar FORTO ???????