Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tužiti federaciju i naplatiti s kamatama
jastaces neg, samo naprijed
hiper... to se radi na način da se udruži više oštećenih osoba i grupno tuže federaciju, upravo radi troškova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U svakoj normalnoj zemlji bi ovo bio skandal ogromnih razmjera, samo kod nas je to jedan obični članak na nekom portalu...
Mozel se taj racun odnijeti ovima u islamskoj zajednici za zekat pa nek im ovi uplate 🤔🤔🤔
DaBoga se ugusili u ugljenmonoksidu...u vlastitoj garazi.
Eee... Nema svako garazu. Treba bit gazda za to.
Boli ih briga za zakon kad otimaju od naroda i njima ide u dzep, koje mafijaske drz
Pljacka
Da se žalimo upravi vodovoda?
Ko ce odgovarati za ovo????
Niko kao i do sada .
Juce kolega otisao na tehnicki i umjesto 45 KM platio 90 KM po novom zakonu , gule nam kozu a narod suti !!
Mogu garantovat da ni jedan vozač neće podnijet tužbu uključujući i mene i to ovdje historija još nije vidjela jer ne cijenimo sebe niti samo kad cijenili. Sjednite sa Austrijancem na kafu uzet ce i platit će svoju nit će tebi dopustit da platiš njegovu niti će on tvoju jer poštuje sebe i svoj rad..samo jedan banalan primjer i da se ovo njima dešava letile bi glave a nama je postalo normalno da nas neko teroriše :)
Pljačkaj, otmi i tako u krug...
Pa sta ako su naplatili??? Jbg znaju ljudi kako ce i sta ce.... Nje dobro da ih mi zagadjujemo a da to bude dzaba. Ja im preporucujem da nam naplacuju sto živimo svake godine po hiljadu km onaj ko nece platiti nek ga vjesaju.
Klasični reket vlasti prema građanima
Sad neka to Fadil odnese svakom u ruke neka vrati i neka se licno izvine
Najveći domet ove nacije je ovo jadno piskaranje po klixu i piskaranje generalno, neko napisa Stkhm sindrom i 100% je u pravu, pa upravo zato što vlast zna da je nacija ubijena u mozak, utučena totalno, zato se i piša stoki po glavi bez ikakvih granica. Revolucija je trebala davno doći, oni koji su je trabali povesti (mlađa populacija) ide iz ove zemlje, znači pomirite se sa jadnim saznanjem da OVDJE PROMJENE NEMA, jer fali muda, fali integriteta, fali hrabrosti, fali svega!!
Šta ste očekivali od lihvarskih vlasti? Još nam govore kako su akcize izvor sveg blagostanja jednom kad ih uvedemo...