Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se frajer uhljebi jarane ne vjerujem. Pokusao u RS , isprovaljivao se i daj ga vamo
A ovaj covjek, Mijatovic, upakovano je zlo. Pokret za drzavu je okupio sve patriotske snage, a tad nismo znali da HNSDP nije to, a zahvaljujuci lobiranju, vjerovali ili ne, najvise SDA, dobili smo toliko glasova iz dijaspore. Izglasano je 7 Bosnjaka, ali je hnSDP odlucio da umjesto dva Bosnjaka mjesto dobiju Srbin i Hrvatica. Time je broj Bosnjaka u Klubu naroda spao sa 7 na 5, Dodik ubacio svoja tri i obezglavio nam pravo da iole imamo utjecaj.
ovaj vojin se ufurao da je cosa nostra hahaha, gledaj mu samo stajlinga, stava, frizure.
Ovo je žalosno, jedan uhljeb klasični sa kupljenom diplomom na trafici u RS-u da mijenja nešto i da komentariše u Federaciji. Svaka čast za promjene, biće ovo zapamćena Vlada po svemu.
nemoj samo da ti se omili plata i mjesto a da radis kao i prethodni..
Vojine, izdrzi ove nasrtaje, nemoj se pokolebati, ima Bosanaca I hercegovaca koji ti vjeruju.
Bice motokultivatora iz SDP-a
Kako je mogao za tako kratko vrijeme, ne vjerujem da je vidio papira osim primopredajnog al eto populizam …
Bez obzira koliko nas politicari cinili glupima-nismo glupi, nema potrebe da nas silujes svojom promocijom, ali posto ti raditi ne znas, onda je jedino ostalo da placas pisanje i objavljivanje clanaka. Ti si najveca greska Nermina Niksica.
Ne znam kako je naša raja i dijaspora nasjela na priču ovog Vojina, frajer je jedan obični vuk u jagnjećoj koži Dodikov potrcko. Prekaljeni SNSD-ovac i Niksicev brat po priznaju samog Niksica. Prije bi glasao za UZP-ovca Covica nego za ovog.
Ozbiljne revizijske kuce poput KMPG i PwC-a ne bi bile u stanju za 2 dana uraditi ozbiljnu reviziju s kojom bi izasla u javnost i dale ocjenu stanja. Nazalost, Nermin Niksic je imenovanjem polupismenog i nekvalifikovanog, a uz to psihicki upitnog Vojina Mijatovica skrnavio ulogu SDP i zapecatio sudbinu partije. Nazalost, tu smo gdje smo. Da ljudi sa diplomama kvazi fakulteta u Beogradu i radnog iskustva u oblasti PR-a nas siluju svojom promocijom.
Ko nas je kleo dangubio nije sa Njivom Niksicem koji je svojom retorikom pokusao opravdati davanje drzavne imovine entitetu RS, sto bi za cilj imalo lakse otcjepljenje kada za to dodje vrijeme, a Srbija ne miruje... Konjakovic, marioneta i poltron Zagreba, izvrsilac radova pokusava da optuzi Bosnjake za radikalizam u FBiH, a ne uykane, koji su nepatvoreno zlo preko fasistickog HDZ-a. A njih dvojica, zajedno sa gej Fortom zele uciniti da Kanton Sarajevo zavisi od dobre volje Dodika i Covica.
A ovaj covjek, Mijatovic, upakovano je zlo. Pokret za drzavu je okupio sve patriotske snage, a tad nismo znali da HNSDP nije to, a zahvaljujuci lobiranju, vjerovali ili ne, najvise SDA, dobili smo toliko glasova iz dijaspore. Izglasano je 7 Bosnjaka, ali je hnSDP odlucio da umjesto dva Bosnjaka mjesto dobiju Srbin i Hrvatica. Time je broj Bosnjaka u Klubu naroda spao sa 7 na 5, Dodik ubacio svoja tri i obezglavio nam pravo da iole imamo utjecaj.
Nas Bošnje nije hebo jedino onaj što je na voz žurio
Vojin kao jedan obični četo i Dodikov igrač nije smio postati ministar u FBiH
Zahvaliti se nhSDP-u, stranci koja je isporucila Zakon o prebivalistu Dodiku, a 10 godina poslije i sve ostalo. SDP je najvece zlo koje je pogodilo Bosnjake, ali FGR i danas svr**a na njih. NiP je drugo zlo, hrvatsko kukavicje jaje kod Bosnjaka preko marionete Konjakovica a gej Forto je tu da preko svoje stranke popularise gejizam.
Ostanak mladih u BiH sto se tice posla ravan je zatvorskoj kazni. To je danak koji se placa jer su roditelji izabrali nacionalne partije jos od 1990-e iako se znalo da ce zbog toga zaratiti.
Jarane najbolje ti je uvesti delegaciju japanaca da procjene mogu li se ova gofna sto su nacionalne stranke posijale ikako splakat sanitarom pa da krene opet industrijski razvoj.
kaze Vojo u Banja Luci: "Ostalim lajavcima koji su lajali ovih dana porucujem, ja sam ponosni Srbin koji voli ovu drzavu, ona nikada, ali nikada nece pripadati vama samo zato sto ste Bosnjaci, ona pripada svima nama jer smo Bosanci i Hercegovci, shvatite to HAJVANI" i postavi ga Bosnjak (citaj HAJVAN) na mjestro ministra za OBRT u FBiH ..... SDP i ona stvar
Dodikov otpad su oni progurali da nam odlučuje u Federaciji. Bagra izdajnička!