Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona pripada svima nama jer smo Bosanci i Hercegovci, shvatite više to hajvani
Svaka čast DRUŽE VOJINE!!!!!!!
Izdajniče
ovaj sve sarajke prati na instargarmu
Moras biti zesce tup Bosnjak ako ne kontas zasto je u ovom prelomnom trenutku vazno da Bosnjacka partija ne bude na vlasti. Ponovit cu, na taj nacin je onima koji bi jos uvijek da podijele Bosnu oduzeta mogucnost manipulisanja sa tzv. bosnjacko-islamskim faktorom (koji je, kao ono opasnost za Evropu) sto je naravno budalastina u koju vjeruju EU politicari. Jos kad nam se Bake povezao s Erdoganom, sanse za cjeloviti BiH su bile pale na minimum.
Zna li neko kako je čovek iz Dubaija kupio preko 50 stanova u Sarajevu sve za keš. A možda nam on sad kaže kad bude davao izjavu u holandskoj policiji. Neki ne spavaju od kad pade Tito.
Covic i Plenkovic odigrali maestralno sa 5%. Nije politika za Bosnjaka, do jaram, bič i nek’ ne puca, Mislile Bosnje da nece doci na naplatu fakulteti sa Kobiljace skole iz Kiseljaka i Sirokog. Hoce bolan, kako nece, a tek je krenulo.
Kad nam ga suknu.
HAOS HAOS HAOS!!! Kad šejtani (OSMORKA) kolo vode sve se pomrsi. SDP želi u vlast na državnom nivou sa SNSDom i HDZom a Mijatović ih poziva da glasaju protiv SNSDovog kandidata za Doma naroda. Odoh ispeći u furuni još košpica, i čitati vijesti na klixu u vezi MASONA OSMORKE :)
Obriši se botino, zapjenio si!
Fol zove za opoziciju a sve sredio prije hahahHa
Ma ja, vidjeli da bi ih javnost linčovala, inače su otpočetka igrali na Dodika. Bio bi to posljednji ekser na kovčeg mrtvog SDP.
Predstava za javnost.. Glasanje je svakako tajno.
A glasanje tajno, tako da nikada nećemo znati jesu li ga poslušali i ko ce snsd omogućiti delegata, ili je ovo samo predstava
Vukan ce se obradovat Da vidimo hocel sada govoriti da Vojin nosa zelenu kravatu i bedz Bosne
Meni baš i nije jasno zašto je ovo baš tako važno i presudno pitanje jer Dodik ima sigurna 3 mandata od 5 i to je valjda većina. Četvrti mandat kao i svaki je važan ali ne toliko. HDZ će imati 3, osmorka 3 ili 4 što u svakom slučaju čini većinu od ukupno 15 mandata. Tako da ne znam čemu ovolika frka
sa 4 se potvrdjuje VETO iz tog naroda... najbitnija stvar je ovo
...čo'ek bi rek'o ćaća ti je hajvan. . . . al' nije; hajvani su oni koji su ti dali glas
Čitavu dijasporu izigrao i izdao,Dodikovac ..Ma Vukanović je njega provalio Al Bošnjo nema pameti kao ni pile...Žali Bože truda ko je potrošio vrijeme za toga mamlaza.
Dakle u prvom krugu je potrebno 11.od 17. U svakom drugom se spussta broj glasova dok nedodje do potrebnana. 4.sto je po HDZui ..Smidtu dovoljno za prolaz izglasavnja Federalne vlade institucija presdsjednika i svakog zakona. ...dakle Smidtov zakon manjinskim omogucava da vladju nad vecinom to su Trojaneri i Amabasodari dogovorili