Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZDRAV DOMOVINI !!!
Junak do junaka rodila nas majka nasu Bosnu cuvamoo pjevaj Bosno dusmani nek znaju da se lako ne damo,pjevajj Bosno dusmani nek znaju da se lako nedamo.Sarajevo,rogatica,visegrad,vlasenica tu mi lezi pokraj srca,zvornik tuzla,kalesija,devetak,kiseljak SVAKI BORAC VESELJAAK EEEE artiljerija bosanac sam bekrija,artiljerija bosanac sam bekrijaa eeee moja Bosna ponosnaaaa! Trtrrtrtrtrtr..
No comment!
mašala vidi askera, kamion pampersa od mene u B. Luku
Police Academy VIII
Kmecali ste i vi '99 kad vas je udarila prava vojna sila. Kazu agresija? Eto ti isti omjer snaga kao ovamo '92.
Karadzic nikad ne bi krenuo u rat da nije imao u vidu koliko su bosanski srbi vojno nadmocni. Ne pricaj gluposti.
Tekbir !!
Meni ovo lici na neki vasar. Nazalost.
Pokazali su i to da ih treba modernizovati u tehnickom smislu, a srca nije falilo i nikad nece faliti.
Čija je ovo vojska, jedan puk obilježava dan RS-a, drugi se postrojava na Dan Armije R BiH, niđe veze. Sutra da (ne daj bože) zarati, krenuli bi jedni na druge. Dok se digne helikopter, izgori pola države. Raspustiti sve, razoružati sve, ukinuti ovaj trošak i pare usmjeriti u preče stvari.
Vonici vjezbaju a uhljebi se postrojili za slikanje
vidi uhljeba...a da zapuca opet bi obicni gradjani u vatru...a ovi bi u kancelarije bunkere i minhen...
tragikomično