Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije volontera, radničkih akcija za vrijeme Tita i zadnjih poslijeratnih donacija iz čitavog svijeta, BiH bi bila najsiromašnije mjesto na svijetu. Ali eto, nađe se uvijek neko ko džaba ovu državu gradi...
Bez pametovanja i odazovite se na ovo
Svaka vam čast dobri i vrijedni ljudi. Svako dobro vam želim!
Neka Ciste Stanovnici Jablanice i Konjica oni bacaju smece u jezero kao da je Kontejner
aneka ga ciste Stanovnici Jablanice i Konjica niko drugi nije bacao smece u Jezero do Oni !
KOJA DRZAVA TO SAMO U PRICI SE SPOMINJE DRZAVA.DA IMA DRZAVE BILA BI VOJSKA ORGANIZOVANA VATROGASCI VOLONTERI SE SAMI BORE SA OVIM KATASTROFAMA.GDJE SU POLITICARI FONDOVI ZA OVAKVE STVARI. PRED IZBORE SU BILI SLIKALI SE I SAD SE UCUTILI KAO DA IH NEMA I NE POSTOJE.
Gdje su pare od donacija? I kako se zove vlasnik kamenoloma?
Vlasnik kamenoloma u Jablanici Dženan Honđo bio aktivista SDP-a, što je vrlo vjerovatno s obzirom da je aktuelni načelnik Jablanice Damir Šabanović također iz SDP-a. Samo da se zna.
Za to vrijeme "nasa" elita otima i bogati se nasim parama.
Država gleda sve da dobije đaba od naroda.Besplatan rad.A narodu bi dušu uzela da moze.
A šta država radi...
Evo rješenja dok se ne naprave strojevi za prečišćavanje kanalizacijskog otpada. Bolje išta nego ništa. https://citymagazine.si/hr/avstralija-je-nasla-nacin-kako-resiti-vode-pred-onesnazevanjem-in-vsi-bi-ga-lahko-prakticirali/
OS Suljo Cilic u Jablanici je najbolja skola u BiH.To je ranga evropskih shvatanja obrazovanja.
Sve nešto volonterski i na sadaku i poslije ide priča ta'ki smo ti mi. I opet će flaša i flaša da se baci u istu tu rijeku, a nadležni da snimaju gdje će kakvu hidrocentralu da natakare.
Kad ćemo dočekati da država uradi nešto? Volonteri, pomozi.ba, razna udruženja pomažu konkretno, sa finansijama, rukama, stvarima itd. A država stoji po strani i kiti se tuđim perjem. Dajte konačno neki zakon koji tretira ovakve stvari pa da u budućnosti po automatizmu rješavaju problemi.
Mi kao nemamo drzave
Imam li đe države?