Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto bi Fudo Backovic Nigga rekao: Lazi me lazi vjerovat cu sve
Kakve energetske pomoci bona,uglja imamo ,struju proizvodimo,sume imamo,ovo je prije neki plan oduzimanja energije ,a ne energetska pomoc.
Laže li i kad daje novac?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jesmo mi levati, glasamo za nacionaliste, lijecimo se SMSovima, al toliki levati da pusimo te price vala nismo
Ukinuti aparthejd, EUropo khurvo!
Mozes ti dati i 720 miliona kad ovi nasi samo dizu cijene, ide uskoro i struja i sve ostalo gore dok mi ne popi**imo pa to sve ne posutamo nogama iz tih fotelja ovdje spasa nema a dokle cemo da trpimo vidjet cemo.
Rekla je 75, ako Klix piše 71 onda su već 4 miliona ukrali
valjda 70 miliona eura, ispravite tekst
Ova sotona je pomogla samo sebi preko farmakomafije a crknuta evropa vise ne moze ni samoj sebi pomoci a kamo li nekome drugom. Zato nas i guraju u ovaj propali projekat EU koji samo stampa eure bez pokrica i vuce narod u propast! Protjerat ovu sotonu zauvijek odavde!
Znaci ide struja gore.
Ma jah, mi njima energiju, oni nama 71 milion. Zato ogrjeva nema za nas.
Nista ja ovim iz EU ne vjerujem... sve neka slatkasta prica a nista konkretno... slijedeci status je preporuka preporuke za kandidatski status ... ma daj gonite se!
Ne vjerujte lazima.
Jel ovo da nam se politicari mogu kupit drvo i pelet
Jeeeej za 71 milion ćumura da kupimo za naše (po njima sad) super termoelektrane. Struja znači ne smije poskupiti 😁
Ne treba nam pomoc koju ce pokrasti mile i bake a koju ce moji unuci vama vracati s kamatom. Hocemo uredenu drzavu, 1 covjek 1 glas bez entiteta i kantona!!! Mi se mozemo grijati na drva, a taj plin sto ste nakupovali cuvajte sebi
Ko ce te pare raskrcmiti
Znaci, nesto im moramo zauzvrat vratiti, export struje?
Dolazi lova, lopovi (političari) trljaju ruke...
Ni 71 milijarda eura ne može pomoći uigranoj legitimnoj bagri koja pokrade crno ispod noktiju. Narod birao, narod tako hoće, šta se mješate vanjske sile osovine...