Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pred covicevu vilu pa strajkujte papci znali ste pisat bosnjacima.zabranjen ulaz s sad trazite pomoc od njih....
Mi iz SDA zalažemo se za sačuvavanje radnih mjesta.Plata direktorska je solidnih 20 000 KM.Moramo ojacati aluminij i izvršiti infrastrukturna ulaganja.Nas je cilj u iducih deset godina podici aluminij na noge i time ubrzati put ka EU i nato.Alumij je firma koja je čuvala integritet i prosperitet BIH.Jako kvalitetnu radnu snagu tu imamo i zanemariv dug!Alumij je motor koji nas Vuče ka EU I NATO!
Ako je zabranjeno Bosnjacima i kerovima, bice zabranjeno i struji.Mislili ste da ste uhvatili boga za m_da, Juzni srbi. KOSMICKA PRAVDA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ZA BIRO SPREMNI
Sad se digli, a dok su basnoslovne plate primali godinama poslije rata, nisu dali nikome da prismrdi Aluminijumu. Majku vam jebbem bezobraznu
Opet UZP na dijelu🤗🤗🤗🤗
drzava gura probleme pod tepih a vi hercegovacke ovcice opet glasajte za vas hdz on vam je ovo i doprinjeo
Da su borci, pomeli bi ih "specialci" . Ali posto su hdz rvati iz aluminija, nije problem.. Neka hebu u zdrav mozak narod..
Bivsi direktor Ivo bradvica 2013. na ime placa i otpremnine uzeo skoro 300.000KM, prosjecne place u Aluminiju bile vise od 5 puta vece od prosjecnih placa ostalih zaposlenih u BiH. Nesto se ne sjecam da su tad ti radnici blokirali puteve, centrale stranaka ili nesto drugo s zahtjevom da se i ostalim radnicima povecaju place. Eto im Braadvice, Brajkovica, Covica, Beslica pa nek njih pitaju sta se desava.
Poslati spacijalnu jedinicu,isto kako su ih slali na borce u Zenicu!!!!
Avaz pise: Na Јahorini potpisan Memorandum s turskom kompanijom o autoputu Beograd - Sarajevo Direktor preduzeća "Autoputevi RS" Dušan Topić pojasnio je kako je zamišljen projekt. Nigdje nestoji da je Erdogan reko "pravim našoj braći bošnjacima autoput. Nije važno u kojem pravcu."
Ma samo vozi Miško, pravo kroz raju....
SAD ĆE MIŠKO KUPITI STRUJE ZA 24 SATA
Idite svojim skutorima iz HDZa koji su imali plate po 20 hiljada svaki u upravi
ISTEKLA KARTICA, ALI IMA U GAGOG I MIŠKA, PA SE NJIMA OBRATITE🤣
Kriva im federalna vlada a menadžment nije. Sami upravljaju "Aluminijem" decenijama, sami pali sami se ubili.
Pravi obraz muslimana je u ovim komentarima. Ako je to "tolerancija i suživot" kakav propagirate onda želim isto vama i vašim obiteljima sve ovo što vi želite ovim jadnim ljudima. Ni manje ni v
Vi se pozivate na toleranciju i suzivot samo kad vam zagusti i kad treba Boanjaci da vas cupaju...sve do tad ste dovoljni sami sebi i Bosnjaci su vam samo smetnja...
Ako već neće policija iz HNK kantona deblokirati put ,onda poslati specijalce iz drugih kantona jer ovo je cesta od državnog značaja. Draga gospodo ih Aluminija idite na prave adrese krivaca za vašu situaciju Veoma dobro ih znate .Zašto se niste ranije pobunili i zašto vam smetale visoke plate ,bezobrazno visoke otpremnine bivšim direktorima i skupi luksuzni pokloni.Vlada federacije nipošto ne smije davati novac poreskih obveznika da bi punila novčanik koji je HDZ praznio.
Jbo vam covic mater glupu kamenjarsku skutorsku onu krivoustu, a i nama bake isto jbo mater onu glupu tupavu