Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prekontrolisat Sebijinu vozačku , ☝️
pod HITNO , 👹
Nek vas je stid i sram vi političari koji ovo niste riješili
Kako ce biti priznate??? Rjecnik da desifruje Vozacku nije jos izmisljen.
odmah reciprocitet istom mjerom...
Nigdje veze.
Ko je lud da ih prizna kad se prodaju ko žvake na trafici.
A jesu li vozačke tih država priznate u BiH, ako jesu zašto?
...međunarodna (30 km) važi 2 godine a vadi se u BIHAM -ku treba vażeća vozačka ličnabi dvije fotografije ...eto.
sve drzave skoro gdje niko nece.vazno jr da je njemacka priznala.ni mi njima nepriznajemo
Kako su raja išla u, Albaniju i Italiju na odmore autom, znam ih koji si išli, prolazili kroz Sloveniju prema Austriji i Njemačkoj, pa ne kontam KAKO???
to nema veze za turiste. Samo ko zivi albaniji , italiji.
Samo Njemackoj treba vozaca toliko da nemogu tri balkana ih popuniti
Pa to je kad političari primaju platu a ništa ne rade a ima milion stvari koje su za dobrobit i hrvata i muslimana i srba i ostalih...
ja jakih mi zemalja hahhaha bitno je da vaze u austriji njemackoj svicarskoj i td
EU i demokratija- znaci ako si polozio vozacki dok si bio u vojsci u Hrvatskol ili Sloveniji sad moras ici na sud u Strazburg da dokazes diskriminaciuju- zato sto ti je ta vozacka sad registrovana u Bih
Sa Slovenijom se moze dogovorit, da nasi politicari hoce.
Do augusta će biti priznate u Njemačkoj. Za koji dan se u Bundestag iznosi prijedlog koji se obično i odobrava. Poslije treba neki period da se to nađe u procesu administracije. Ali ne duže od Augusta. Tako da u BiH neće ostati vozača kamiona jer su traženi po Njemačkoj. Ostali smo bez majstora, ljekara a sad i vozača . U BiH ostaće samo Dodici, Čovići i drugi lopovi koji su ovisni o njima.