Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije duzan platiti , nema sanse da ce to proci na sudu
Rekao bih da nije uvreda pomenuti ovog ćelavog shupka,ali bojim se kazniće me .Zato to neću reći.
Komunjare treba hapsiti i gurati u rudnike.Ćumur je opet aktuelan.Ne treba se zaebavati sa ekonomijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bihac i Usk su vjerovatno i najljepsi dio BiH, ali su toliko nisko pali da je to tesko za povjerovati. Skoro potpuno iseljeni dio drzave.. ljudi su jednostavno odustali od grada. Ovaj Ruznic je jadni seljak koji nije za javne funkcije.
Ono kada kriminalna organizacija SDA proziva druge. Tamo gdje je SDA prosla,tu vise ni trave ni kamena nema...sprzeno sve i pomnozeno sa nulom.
Premijer vam je ki*a
Ovo je NES stranka. A SDA promjenila ime u NES ali zadrzali sve sto ne valja. Pa vi glasajte za ovakve.
I klix krajinu tretira kao posebnu državu, tamo oni.
Ne poznajem lokalnu politiku u USK al šta je ovdje za osudu. Čovjek kao građanin ima pravo svugdje da iznese svoj stav. Spočitao vjerovatno istinu javnoj ličnosti koja obavlja visoku funkciju. To mu pripada kao punoljetnoj osobi i umjesto kazne trebao je ako ništa dobit demant, bilo u pisanoj ili nekoj dr formi. Svi koje narod bira dužni su prije svega odgovorit na pitanja građana.
Ako je ovaj čovjek pokretač i organizator otpora, osnivač Patriotske lige i ako može dokazati da oborio dva aviona agresora iznad Cazina ja sam da mu se priznaje zlatni ljiljan iako je hrvat.
Ljuti Krajisnici..herojcine...pliznili po Sloveniji i Hrvatskoj,raja iz Zenice,Kaknja isla u Krajinu na linije
Jope dobro prošao. U Saudiji nama 34 godine pa ti vidi.
Pogana stranka je morala istaknuti koje je nacionalnosti građanin jer građanin ne moze biti samo građanin.
Meni je svejedno, al to je 150KM ako plati u roku od 7 dana :D
Sta reci za ovakvog premijera Prezime mu sve govori
Sta reci za ovakvog premijera Prezime mu sve govori
Jarane i nikad im nemoj platiti,istina boli sve ove BosanskoHercegovacke politicke hlotvore Vidis da bj familiju prodali za fotelju
Znaci, ne smijes lopovu rec da je lopov.
Ovo pada na sudu 100%. Ima li ko da zastupa gospodina!?