Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serete vi novinari sto bi vi bili prioritet za vakcinu?
Realno nit su prioritet, nit ima novinara.
Suti banovat ce te klix 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo zdravstveni radnici i osobe preko 60 god trebaju da budu prioritet. Sve ostalo je puko ulizivanje i plast za moguce mahinacije prilikom redoslijeda vakcinisanja.
Lazu te ortaci,lazu duso moja....
Moje mišljenje je da radnici u Apotekama,Trgovinama sa hranom,Benzinske pumpe,Taxisti to treba da su prioriteti ako to stane ode sve u neku stvar maltene a Boga mi ni sad nije sjajno.Pa koliko potencijalnih kliconoša uđe u te radnje ili vozila a nikakve kontrole jadni ljudi nemaju imaju samo maske kao zaštitu a to slabo pomaže pa pogledajte koliko je bolesnih iz ovih branši nisu oni sami sebe zarazili,žalosno ali takvi smo mi............
Ma kakvi novinari nastavnici profesori učetelji dalo veći prioritet
Ma sta vi imate biti prioritet, vozaci, taksisti, apotekari, radnici u prodavnicama imaju milion puta vise kontakata nego vi. Dosta i vas
Ti si fula od ministra realno, prica ko neki jalijas.
Bitnije je pekare vakcinisati od polovice prioriteta.... Posebno onih koji zloupotrebljavaju moć medija i ne daju drugoj strani da iznese stav..... novinar i član njegove porodice ne plaća zdravstveno nista posebno više od bilo koga drugoga....
zasto se manipulise vakcinama,,kone cuvate phajzer vakcine..zdrastveni radnici i satari su prioritet a ne politicari i njihove porodice..
Dijabeticar sam i imam prioritet. Ali posto radim od kuce i mogu obavljati svoj posao bez mnogo izlazaka vani, svoj prioritet bih dala radnici u prodavnici. Imaju i one dusu, znate.
Najmanje je tu skolovanih novinara, sve priuceni na vikend fakultetima sto bi bili prioritet nigdje veze 😛
Radi nešto mazlume, ne laprdaj ugledaj se na ministra federacije
Iz kojeg razloga bi novinari bili prioritet ima li jedan razlog zasto bi to bio prioritet.Ima li jedna zemlja na svijetu koja je novinare stavila da budu prioritet prilikom vakcionisanja.
Tako je nebitini novinari hoce da se porede sa doktorima, i ostalim ljudima koji zapravo nesto rade.
Ma ti si jedno govno hinjavo
Slažem se da novinari ne treba da budu prioritet. Kake kada političari koriste svoj položaj i privilegije a oni bi da ih se stavi prije svih. Oni koriste medije da budu ispred drugih i to ne zasluženo. Zašto bi one princeze sa TV a imale prednost u odnosu na trgovačke djelatnike. Cijenim novinarski posao ali su previše drski i bezobrazni.
Ma ti si ništa. Samo za ubleharenja na Face-u.