Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povuces me za pennis sa propusnicom
🤣🤣
uvedeš li fašizam ne moraš na izbore . ko to uradi ovom narodu neće dobiti ni 1% glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svugdje ista šuplja priča...
Iz supljeg u prazno je kod nas uvijek
Moremo li išta samoinicijativno, da budnemo svoji i originalni? Šta god srboćetnici uvedu eto i nas sutradan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Psihopat teski.Njemu ni bolnica ne bi puno pomogla
Heil Hitler! Vraniću
Pokušaj klošaru, već si dobio krivičnu prijavu za pokušaj izvršenja krivičnog djela.
za koga radiš?
Bili vakseri ili antivakseri naje.ali smo svi sa ovakvim prodanim dušama.Narod ih birao da rješavaju probleme,a oni ih samo stvaraju.Ukinuti političare to je jedini spas.
Meni sve ovo lici na jedno veliko psiholosko istrazivanje kmetova
covid pasoš je čisto porobljavanje gradjana....isto kao što su njemci u 2 svjetskom ratu,izdavali AUSWES.... to su fašistička posla
Fašizam je poražen u 20. stoljeću. Biće poražen i ovaj u 21. ABd.
Hahaha ,antivakserski' lobi nema para, nema zarade, nema interesa. Vakserski lobi ima milijarde, ima zaradu, ima interesa. Vraniću ti si prodani korumpirani ,ljekar'.
Hahaha ,antivakserski' lobi nema para, nema zarade, nema interesa. Vakserski lobi ima milijarde, ima zaradu, ima interesa. Vraniću ti si prodani korumpirani ,ljekar'.
a ko će jednog lijepog bajramskog dana odgovarati za ovo, hoćel ova tica?: https://dokumentarac.hr/covid-19/70-posto-umrlih-od-covida-u-engleskoj-je-cijepljeno-protiv-covida/
Da si pročitao Ustav BiH, ne bi ti na pamet palo da to govoriš. Ni prva krivična prijava nije završena protiv tebe, a već ti slijedi druga.
I sa vaxom neću ući bilo gdje gdje se traze pasoši. Pokazivanje med. papira da bi se učestvovalo u društvu i koeraija na bilo koji med. tretman je napad na tjelesnu autonomiju a ta ista autonomija je jedino što sprečava da sutra neki bogataš kaže: "Ili mi daj bubreg, il nema bankovnog računa."
Slazem se sa konstatacijom da ne bi trebalo uslovljavati ulazak u bilo kakav prostor. Ali nacin da se sprijece teži oblici simptoma (u vecini slucajeva) jeste vakcinacija, te samim tim nevakcinisani (ovi koji su svojevoljno odbili vakcinaciju) trebali bi troskove lijecenja snositi sami, jer nisu uradili sve sto je u njihovoj moći da sprijece te simptome.
A ko ce platit za vakcinisane na aparatima?
Dio populacije (u svijetu) vakcinisan nakon price da ih cjepivo stiti. Nema jos kriticne mase za pasose. Ide ponuda za rucak u restoranu, sto dolara i sl. Jos nedovoljno. Medicinari primorani, pa primorani ovi i oni, eto kriticne mase za pasos. Sad se -ima razlog za definitivno sikaniranje necijepljenih. Podli sistem koji zloupotrebljava vakcinisane osobe kao adut za diskriminaciju onih koji remete planove (nevakcinisani) prema kojim ce vecini, pa i vakcinisanim, biti sve teze.
E cuj 200.000 hahaha uz vakcinisane u Srbiji, onda imamo 230.000 vakcinisanih sto cini 70% odraslog stanovnistva kantona... hvalio bi se ti na sva usta da je tako.
Ovaj fašista slaže dok zine. Tek sad mi je žao što nije umro.