Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi I.M. "novinaru" prije nego napišeš ovako potkapacitiran naslov prvo si trebao provjeriti koliko traje isporuka takvog tipa letjelice. Ovog trenutka, da BiH poruči AirTractor-e ili Canadair-e isporuka bi se dogodila 2030. godine. Dakle, sve naredne godine (ako ih poručimo sada) smo bez navedenih letjelica. Pusti se šuplje o Cvijanović, jedan ili dva helikoptera s kruškom vode ne znače baš ništa u ozbiljnom požaru.
Jučer je požar u okolini Šibenika gasilo 5 Canadair-a i 3 Air Tractor-a, ne znam koliko vatrogasnih vozila i vatrogasaca pa nisu uspjeli zaustaviti ga da ne stradaju kuće i vozila.
Svake godine ista prica, dosadilo ljudima vise slusati. Narod bira, narod i dobije sto bira. Nazalost, niko ne voli priznati da 60-70 posto gradjana BiH nije pretjerano inteligentno
Ne moze se drzava graditi sa rusiteljima iste.
Sta ce u Hercegovini izboriti osim onog kamena i krša odvratnog
Haha bravo jesi sad sretan? Ne bih ga mjenjao ni za 100 Bosna
Kada vatra krene poslati političare sa supenim kašikama da gase.
Ko je Cvijanović?
Ramin mali će sve ugasit' helikopterom.
kakva volja Cvijanovicke dajte molim vas, kaze se od volje Dodika jer ona bez njeg ne smije nista
A on opet mora pitati Vučka...
Kad banja luka plane onda ce se rijesit nesto
Fadile što slaga.
Dok je Zukana na celu OS bBiH, ima da ga digne, a Zeljka nek gleda u njeg'😂😂mislim na helikopter😜
Šta su para za 30 godina skršili, trebali bi imati eskadrilu.
Pa sta kakve ima veze sto nemamo kanadere bitno je da imamo vlast nece bas sve izgoriti ostace i nesto citavo. Samo lagano narode ubrzo ce opet izbori za to se vi spremajte i za nas opet glasajte.😂😂😂😂😂😂😂
Dok je Heleza, helikopteri ce letiti. Nije krivicno djelo ako spasavas zivote i imovinu ljudi.
nek uzmu helikopter sto ga ćera isak
Ko se ono vozo helikopterom danas :)