Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci brane kriminalce.
kakav cirkus od drzave, sve kriminalac do kriminalca, a narod koji placa sve te njihove licne interese i pljacke - suti i ne reaguje, i nagradit ce opet iste svojim glasom na izborima. Nismo bolje ni zasluzili, daj Boze da ne budemo imali hljeba jest i da sutimo i dalje.
MI TO VOLIMOOOOOOO MI TO VOLIMOOOOOOOOO
Lagumdzija glasao protiv suspendovanja-e moj Lagumdzija, a vamo kukaš kako prijeti propast pravosudja.
Lagumdzija glasao protiv suspendovanja-e moj Lagumdzija, a vamo kukaš kako prijeti propast pravosudja.
Sramota ovakav VSTV treba zamijeniti novim.
Zna puno o njima i njihovim igricama
Halile de ga i ti zalilaj
EXTRA BH ELITA
samo brukaj, nemojte ništa ni pokušavati nek se sve samo raspada,. svaka institucija u BiH puca po tri i više šavova. jadna je to država s vama. čuva ga prezime od odgovornosti.