Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo nek im dadne frizider
Dzabe frizider kad nemaju stjuje,ahahaha
Bez mrznje i zavisti zelim da se zahvalim Predsjedniku Republike Srbije za sve donacije koje su dosle u BiH!Takodje zelim da mu se zahvalim za sve nase Bosance i Hercegovce koji su otisli u Beogradi tamo primali vakcine!Hvala Srbijo!
Ponesi im i jedan frižider
Ljudi ne kontaju da Srbiji daju vakcine skoro pa za Dž. Zato što tesitraju na nama, njima ili ti sirotinji na balkanu. Ne moze me niko ubijedit da danska, francuska, njemacka ne mogu nabaviti vakcine a srbija ko moze. Sta vam je ljudi..
ne šalji dole ništa do struka ne dođe 😄😁😄
Dozvolili ste mu da se poigra i pravi podjele pokalanjajući odvojeno vakcine, ne za BiH već entitetima.Time ističe da su to za njega dvije odvojene priče. Smije vam se ratni zločinac u lice! Mi na čelu države imamo jednog zlog čovjeka i dva nesposobna čovječuljka koja ne vide dalje od svog revera.Sačekaćemo mi još poprilično na pravog lidera... a do tada samo skupljati plodove gnjeva.
Bulevar Osmijeha treba tebe nabiti na ku.cinu, moje misljenje :)
Mi smo se oslonili na sadaku...tako je BiH. E je*em li te "drzavo"
Svaka cast majstore kad mi ne znamo kupiti
Bosni 5 tisuća, a RS 20...džaba, krv nije voda
U Srebrenici je bio genocid, ali ne treba krivnju prebacivati na cijeli Srpski narod
@NikolaP DA! Bio je genocid u Bosni i Hercegovini i desio se u Sarajevu nad Srpskim stanovništvom. Najveći genocid poslije drugog svjetskog rata o kom niko ništa i ne govori. A to što glorifikujete Srebrenicu je da skrenete pažnju sa svojih zločina i genocida koji ste sproveli nad Srbima u Sarajevu! Da bio je genocid u Bosni i Hercegovini i učinjen je nad Srbima u Sarajevu!
Ja sam čuo da je bullevar vanbračno dete Riste Djoge.
hteli ste na kvarno , nocu , sa civilkama i puskama u ruci , da se izvucete iz srebrenice ....i kad vam to nije proslo , onda GENOCID!?
Ponesi im i kakav agregat za svaki slučaj.
americka administracija , sastavljena od zidova nikada nece podrzati muslimansku drzavu BIH.Sledi nam razgranicenje ,po principu svaki svome ....i ostaje vam mala muslimanska dzamahirija u sred bosne , okruzena vasim prijateljima koje mrzite iz dna duse .turska daleko , a alah visoko ....zato budite dobri sa komsijama jer , vam se moze ,opet , lose vratiti
5.000 vakcina za BiH a 20.000 za RS. To dovoljno govori kako on vidi situaciju, a sa ovim donacijama je presmiješan.
koliko se sjecam covjeka ste kamenovali......dobro pa ista hoce da pomogne....doduse mislim da to radi zarad poena u EU i svijetu......ali ipak.......da nije njega Federacija bi i danas bila bez vakcine, prema tome !!