Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto se ne moze komentarisati clanak o onom levatu sto parkira Porsea u sred grada i slika se ko mu je dao dozvolu za to i otkud njemu pravo da to radi.Hebo Porse staru u usta i njemu i onome ko mu je dozvolio a klixu hebem nanu mrtvu jer je zabranio komentare.
Care covjek ti promovise drzavu,njene vrijednosti i privlaci turiste koji ce ostavit koju marku.Zbog takvih kao ti (ovaca) nisu dozvoljeni komentari.
@Rosko Sta jedes 💩 ti bezveze sta bolan promovise obicno pisanje po sirotinji i bahacenje ako je vec htio da promovise bolje da je doniro pare da se stari grad ocisti od zohara da turisti mogu doci fino koga boli ona stvar za porse pogotovo ljude iz vana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
2 doze vakcine ne sprečavaju koronu. Ide i treća? (a možda vakcina nije učinkovita, da odustanemo od nje?)- SAMO KAŽEM...
'ta ce nama delta, nemozemo biti gori nego sto smo do sada bili
Ne prave farmaceutske korporacije vakcine da bi stali poslje druge doze. U kapitalizmu kad nešto krene u proizvodnju, to treba da traje i traje... Isto kao što imaš iphone 7, 8, 10, 11, 12, tako imaš i sojeve alfa, bega, gama, delta, eta, teta, jota... kako bi primao treću, pa četvrtu, pa petu revakcinu.
Zasto se ovaj tekst nalazi u ovom dijelu gdje su vijesti iz BiH
E, a gdje se prijavljuje za četvrtu dozu? Ono, da rezerviram termin....
opasni englesko-američki igrač (glasnogovornik)
#Openyourmind
Koji zločin, vakcinisati zdrave ljude, tri puta, a od iduće godine ponovo tri četiri puta, pa imali iko normalan.
hahhhaahahah e cuj 3 doza, imal kraja?
Sve bitke osim pljačke BiH ,izgubi Bakirova SDA ,moj narode stoko na putu do klaonice
Soj koji "kosi sve pred sobom" stigao je sigurno u zemlju alii nije još detektiran iako "kosi sve pred sobom". 😂
Vucicu sta god da si radio u proslosti i ako si se zbog toga pokajao , pa sada gledas da budes bolji covjek sto se vidi iz prilozenog , ko sam ja da ti sudim obican covjek ja ti sve oprastam kao djete opkoljenog sarajeva hajde napravi buducnost makar da sad po stare dane malo prozivim .Covjek je stvoren kao gresno bice i kao takav ce da grijesi a uspio je onaj ko je uvidio svoje greske .
Klix/informer
Evo ponovo...sve u krug...do kad
Narod glupi i dalje vjeruje u ovo
Logicno da su pojacali malo virus lafo delta soj , treba sto vise sad profitirati na prodaji vakcina !