Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva najveca manipulatora na Balkanu
I lazova, da ne zaboravim to da dodam
Ja bih rekao dva najveća govnaga...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Napušite se obojica bosanskog.
sama cinjenica da laktasenko trci u beograd da podnese raport i isplace se govori sve
Vucic kaze da ce i dalje slati pomoc Srpskoj.Fino je nekoga pomagati.Ali gledam neka mjesta po Srbiji teska bijeda.Dajte pomoc svom narodu.Jos ima sela koja nemaju struju a kuce od cerpica i okovane trstikom.U Srpskoj nigdje to nisam vidio.
hahahaha drzi se Srbije.
Ja mislim da se stiglo toliko daleko da se takvim banditima i fasistima stane u kraj vrijeme je patriotsku ligu resetovat ...
"Bosna i Hercegovina će preuzeti nadležnost u onim stvarima u kojima se o tome postigne saglasnost entiteta; stvarima koje su predviđene u Aneksima 5 - 8 ili koje su potrebne za očuvanje suvereniteta, teritorijalnog integriteta, političke nezavisnosti i međunarodnog subjektiviteta BiH, u skladu sa podjelom nadležnosti među institucijama BiH. Dodatne institucije mogu biti uspostavljene prema potrebi za vršenje ovih nadležnosti."
Pitanje, kako drzavnik jedne zemlje moze da pravi sastanke I posjecuje bez saglasnosti predsjednistva neki dio tudje drzave?! Protokol u tome svemu? Postivanje granica?
Jel ti se dobro izjadao ?
To i vrabac na grani zna kakve su mu prljave ideje u glavi,Mile nećeš uspjeti u svojoj namjeri ,kad nisu uspjeli Milošević niti Tuđman a kako ćeš ti jado moja
Hoće da se bore protiv Bošnjaka jer stvarno nisu normalan narod.
Pa krenite vise nek ide a ti ga opet hrani. Kao ti ne znas ta prava debilu.
Vucicu koliko si mu platio za te informacije? Dodik Milorad nista ne radi a da pare ne trazi...
Zvaljo mislis o fasistickoj i staljinistickoj borbi. Da se ne prodaje zemlja muslimanima i da se smanji ton ezana.Je li te upoznao da hoce da zabrani rad lgbt udrugama je li to znaci da je i brnapicki taraba u sumsku.
bosnje sagnite seeeee aaaaaa
😂
vucicu ti si kurton kao i tvoj buraz Dildo
Milojko valjo bombe tebi , a ti njemu..! Jel ti rekao da je šumu propisno opuhao i sada je gola ko neka stvar..? Niko više na Zapadu ne ferma njegove ublehaške zapise , a u junu mora vratiti 1.2 milijarede...Hejj...Aco , breee...Milijarddaa..i kusur.., a kasaa prazna..Ovo je stvarni razlog njegove histerije..Što ga prije odbaciš , prije ćeš se spasiti i samm...