Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio pola patrijatršije i popova koronom a Lazanskog beladonom, biljka koju je nemoguće otkriti ...
na isti način su ovjerili Momira Bulatovića u CG.
Lazanski je bio zdrav ko dren sportista, svaka 4 mjeseca ima sistematski pregled ko ambasador.
Velika je razlika između Vućića i Dodika.. Vućić je Srbijanac, bez obzira sto mu je porijeklo iz BiH. A Dodik je Bosanski Srbin.. Republika BiH ima Bošnjake muslimane, Bošnjake pravoslavce i Bošnjake katolike, i Bošnjake ostalih vjera.. Dakle Bosanski srbi, odnosno Bošnjaćki pravoslavci..
Nema razlike između Vučića i Dodika, ista su to vnago.
ne Mošnjake već Bosance. To mošnjaci ste vi izmislili 90' biti Mošnjak.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koga si ti sreto kretenu ? Možda Velju Nevolju ?
Bilo bi bolje da poznaješ BiH, nemaš pojma o BiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Protektorat koji ode u pm cim puhne prvi povjetarac u svijetu. Nekad Osmanski protektorat danas Americki.
a da u srbiju uvedemo bosanski jezik , bosansku geografije bosansku istoriju bosansku istinu a bil valjalo pa bi jašta
Uveden je od postanka Srbije !🖐️😁
Vucic predstavlja kako je u Srbiji sve bajno ..itd Jeste bajno kada mediji ne smiju ništa da napišu dok on ne odobri.Vucic se mijesa u istrage klana Belivuk ..Pa ja sad pitam,od kada se predsjednik jedne zemlje bavi istragama,policijom ..itd Pored toga obecao je da ce pustiiti famozni snimak sa naplatne rampe u Doljevcu i naravno da je slagao.Dosta toga jos licno Vucic kontrolise.
Ne pitaš se koje zemlje ?😁😁
Znaci dodik odveo opozicuju vucicu da im on kaze da se trebaju sastati sa smitom jer ih je dodik navuko neki dan. Pa da ne ispadne sad kako ih je dodik zajebao, a opozicija jadna nasjela na sve.
Moramo ukinuti rs
Skupa su pili kafu u kafani kako kako ono neće da se zvala znam skadarlija deda mi je bio ' 14 u Skadru na simpoziju u posle je otvorio tu kafanu u begišu neznam Švaba šta je srpska kafa bre.
Šta ono Vučići Dragan Marković Palma priča da su sve žene u Jagodini nemoralne? Pa valja li to tako pričati o Srbijankama?
DEA te prati uveliko Vučiću, ti si jedan od najvećih narko bosova na svijetu... A pusti Bonske ovlasti, zna se u kojem ovo smjeru vodi...
Eto ti ga licno poznajes i ti znas Pa mozda i nece biti, jer ce Dodik otici, pa-pa
Ovima bolesnicima nema druze lijeka...jadnici
Hajde majmune prdni šza misliš... da imaš ono u gaćama Kosovo bi riješio za dva dana. Ovako podržavam ali znate ja nosim suknjicu
Staro otrcano i vekovno prepoznatljivo blebetanje i zagovarnje, a ispod oka se trazi sansa za zabadanja noza u ledja. Nesreca je zivjeti pored i sa takovim mentalitetom. I njihova je to nesreca ali oni lazima pretvaraju sve nesrece i poraze u otadzbinu i junastva.
Da li licno poznajes Belivuka,Miljkovica i ostale,,pitanje je sad, pusti ti Shmita.nije on tvoj problem