Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Definitivno Milanovicu i Vucicu zabraniti ulazak u BiH
Kako ? Nikad sebi ne postavite to pitanje. Niste sami u BIH.
Glup komentar ali ono bas glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
KAŽE NOSILAC KIŠOBRANA MARKE KALAŠNJIKOV AK 47
Hej zvaljo jos imas jug srbije i pusti komsije Kosovare ,Bosance ,Crnogorce itd na miru ne znas sta te moze strefit bavi se sobom imas puno posla
Milokrada zaduženka u prdekanu i mirna bosna.
Realno, dobro je covjek i rekao
Vuk pravi al malo je potanak i mršav u svakom pogledu!!!
Ovo nit je musko,a Boga mi ni zensko. Oca mi,on je Alien.Jest 100%.
Konju jedan ,ti si od 92 umiješan u provedbu politike u BH,okani se Bosne
Srbija se inače ne miješa. Nevinašce. Nisu se ni u ratu miješali. Samo posmatrali preko Drine šta se to ovdje dešava.
On je bulevar onaj.
evo vucicu.kratko i jasno..mislim da jasnije ne moze biti..ako ovi iz rs nesto pokusaju..mi cemo to rijesiti sami a vi nemate sta da se mijesate.
Šta ćeš ti riješiti ,j..m te krezava
Koji dvolicnjak. Nadmasio Covica. Srbija se aktivno mjesa u politiku BiH. To je svima jasno i ocigledno i zato se trazi od Vucica da se prestane mjesati. To sto suti dok Dodik pred njim govori da ce vojsak Srbije intervenisati u BiH i "braniti Srbe gdje god da zive" je ociti znak saglasnosti sa izjavama njegovog glasnogovornika Dodika. Isto je i sa izjavom o ujedinjenju RSa i Srbije sto znaci destrukciju BiH. I to Vucuc odobrava sutnjom. On stvarno smatra da su Bosanci maloumni.
Znaci 31 godinu kasnije smo saznali da Sheshelj nije slao dobrovoljacke chetnichke jedinice u Bosnu i Hrvatsku nego dobrovoljacke televizijske ekipe i novinare i voditelje te nosace stalaka i zanosace ..da. Sto ti je istorija prema Srbima. Nisu pobjedjivali u ratu oruzjem nego propagandom i lazima. Kamera i stalak im najjace oruzje.
Licemjer, sa ili bez stativa neznam... ali materijala za vucic, snajper,sarajve vise nego dovoljno https://balkantimes.press/vucic-iznad-sarajeva-ko-civile-kosi-a-ko-kisobran-nosi/ Eh sad posto posto si predjednik drzave agresora i potpisnice mirovnog sporazuma... i kad nista ne kazes na Dudukove izjave, vec si puno rekao.
Pravi se glup! Ograditi se od gobora Dodija u Srbiji koji je dao i uplitati se u unutrasnje pitanje BiH je drugo! Dodik je rekao da ce se RS i Srbija ujediniti i od toga se treba ograditi ako ne zeli da se uplice u unutarnje pitanje BiH. On ocito drugo zeli i da se unedine
Plati struju pičkousti