Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovakvim trenutcima treba zaboraviti na neke stvari i prihvatiti pomoc koja je sigurno iskrena jer ne vidim zasto bi neko koristio ovakvu situaciju
snajperista se ne moze zaboraviti druze
Slažem se, treba zaboraviti da je snajperisao po Sarajevu, slavio genocid i aktivno radi na razbijanju BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce ovi sto nisu ni blizu podrucja gdje su poplave, da komentarisu iz toplog i sigurnog doma,kako ce se radije utopiti nego primiti bilo kakvu pomoc od Srbije.Ko da ce Vucic doci licno nekom da pomaze!!!!
Dusa od insana je. Dodji i ponesi kisobran ko nekad.
pomogli bi i mi njima, to je normalno
Srbija je uvek spremna da pomogne.
Prosli smo kroz istu nedacu, uvek smo spremni da pomognemo.
Nemoj ti pomagati molim te
Neka hvala
Srbija će uvek izaći u susret bilo kome u ovakvim momentima! Politika je nebitna u ovom momentu. Bitno je biti čovek i pomoći svakome u nevolji. Veliko bravo Aleksandre Vučiću.
Odabi od nas. ne vjeruj mu kada i poklone nosi.
ma kakva politika kakva nacionalnost bitan je zivot svaka pomoc je dobro dosla ljudi prestanite s nacionalizmom vidite da je ovo katastrofa
Srbija je geografski najbliža, a pošto ima značajne kapacitete, trebalo bi to da uradi. Svakako da bi i Bosna pomogla Srbiji u slučaju prirodne katastrofe. Ugrožene osobe čak i ne pitaju odakle dolazi pomoć.
U ovim trenucima treba zaboraviti na politiku. Srbija je geografski najbliža, a pošto ima značajne kapacitete, trebalo bi to da uradi. Svakako da bi i Bosna pomogla Srbiji u slučaju prirodne katastrofe. Ugrožene osobe čak i ne pitaju odakle dolazi pomoć.
Dobar je Vučko
Treba sve raspoloživu gradilišnu mehanizaciju i operatere uputiti na žarišta, CZ, dobrovoljci, vojska, i neki štab da upravlja operacijama. Ovo neće stati, očekuje se još padavina za vikend.
Gospodin kad treba tu je...
snajperista hoce da pomogne? hihi