Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To si trebao da kazes kad ste Vukovar sravnjivali sa zemljom, kad ste granatirali Dubrovnik i kad ste usred Republike Hrvatske proglasavali Srpsku Krajinu.
@politika.je Srbi i Hrvati se uopce ne mogu. Hrvati Srbe smatraju ciganima, a Srbi Hrvate ustasama.
@politika.je Griješiš. Srbi Hrvate smatraju mađarskim konjušarima i zalutalim avarskoim plemenom..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
STA RADE PEDER I LEZBEJKA? VODE SRBIJU!!!
Nije rekao da trebaju manje zabijati noz u ledja jedni drugima. Slozio se da o tome trebaju MANJE MISLITI. Sto ostavlja brojne opcije... Od manje maste a vise rada pa do vise misionarske poze iz koje da ga uvale drugoj strani.
Vučić: Srbi i Hrvati trebaju manje zabijati nož u leđa jedni drugima...........resice to tako sto ce pocet sa zabijanjem kolaca
Vučić; ... "da Srbi i Hrvati manje zabijaju nož u leđa jedni drugima": Bravo, a onima trečima mogu kako god, jel? Jebi se Aco, prolupao si ko lanac na vitlu za vodu! Bilo je to sječaš li se? Više nemere, Aco, pa da si sve ona cicvara, gužvara!
Srbi i Hrvati trebaju manje zabijati nož u leđa jedni drugima, a više sjekirice.
"morat ćemo zajedno da radimo" Radite vi zajedno od 91 samo sto to krijete od svojih naroda izigravajuci nepomirljive strane u sukobu. Da Hrvatska opozicija (Most) nije nedavno zahtjevala da vam se blokiraju poglavlja jos bi se vi dugo “svadjali”. Djubrad nacisticka.
DOVOLJNO JE REČI SAMO,,PIČKOUSTI,, I SVE JE REČENO. FUJ STOKO.
Zna ovaj šta govori. U Hrvatskoj se Kolinda otresla desničarsko - ustaških njuški iz svog okruženja i otišla da razgovara sa Erdoganom. Na to on cilja, ovo je već drugi puta da govori o zabijanju noža u leđa.
dogovor Hrvata i Srba je noćna mora balija,neznam koliko je to moguće ,koliko smo spremni jedni drugima oprostiti,odvojiti prošlost i sadašnjost,u ime budući interesa relaksairati odnose ali definitivno ljudi kojio su 90-tih bili nosioci politika koje su dovele do krvoprolića,prije svega trebaju otići iz javnog života.
sve pro-bosansko je u minusu, serbian internet warriors in full effect
U SRED SRBIJE U 1.200 NASELJA NEMA NITI JEDNOG SRBINA, KUČETA MAČKE... U 550 naselja živi tek 100 sranovnika - nestajemo, IMA LI NAM SPASA?!
ja sam govorio da su bosnajci napravili katastrofalnu gresku...posvadjali su se i sa srbima i sa hrvatima...sad hrvati i srbi prave koaliciju protiv bosnjaka...nece to dobro da se zavrsi po bosnjake...pazite sta vam kazem....
Drynski, ostaje vam Flautanje !
Srbiji je BiH neuporedivo bitnija od Hrvatske. A Vučić je, kao ruska kučka, preko još jedne ruske marionete, Dodika, sabotira. Naravno, on je previše glup da bi shvatio koliko je to štetno i za Srbiju i za njega lično.
Moraju Bosnjaci da im poprave natalitet, jedino rjesenje
nikako već ga trebaju zabiti muslimanima zabijem ti materi
Sta reci o covjeku koji je iz druge drzave dolazio da snajperise i terorise gradjane Sarajeva, a da ne govorimo o fasisoidnoj izjavi ubiti sto Bosnjaka za jednog Srbina. Fasisti su tako nesto uradili u Kragujevcu i sav normalan svijet to osudjuje.