Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo VučićU, Bake ne da ni po 12 KM,neka on ima
Tako se to radi, sve je to nas narod i treba investirati i pomoci. Ozbiljne drzave na cijem celu su ozbiljni lideri i drzavnici upravo tako rade. Bravo predsednice Vucko.
Ja i...kod nas je običaj kad sadaku dajes da se ne prsis tim, nego das desnom rukom da ne zna lijeva...A koliko je Bosna i Hercegovina dala svom entitetu, što ne objavite.😉. Ovo od "majke" srbije je kap u odnosu na more koje crpi rs od svoje drzave Bosne i Hercegovinr
Veliki je ovo uspeh našeg predsednika Vučića koji želi da radi za interes naroda i države, koji želi da pomogne Srbiji da se ekonomski osnaži. Srbija će se cela razvijati i graditi. Hvala Srbiji na svemu što radi za našu državu.
Sve što je dobro za Republiku Srpsku pa makar i od ovog Vučića pozdravljamo. A gospodinu Dodiku svako dobro želimo iz Hrvatske❤🙏
Klix je postao srpsko leglo
E cuj Genocidaša što sastanče. I Jel pomoć u kešu il pranje love kroz namještene tendere?
Pranje love
Koja Relacija, Srbija-Rusija-Turska i Kina... Nemš tu ništa više... Ali nije to ni demokratski svijet sa kojim Srbija trguje.
Jeste minusu to je slobodni svijet sa kojim trgujete
Ne možeš ti ni sebi pomoći a ne drugima vučiću..
Kakva pomoc ovo su INFUZIJE bjeda crkava daleko do septembra dok krtola sazri
Šta kaže narod u Srbiji na dijeljenje njihovih para?
Pa sta mislis sta da kazemo. Imali smo teske.reforme, svima su bile smanjene plate stali smo sad na noge i imamo al to su nase pare. Kapiras. Ok da pomognes al mi izdrzavamo RS
koliko novca Srbija zaradi na plasmanu proizvoda? stotine miliona, Vucic samo vrati dio toga za marketing
Kad ulazes ocekujes i povrat investicije. Toliko.
Kad bi znali kako je milina hodati u cistim gacicama,a shu*pak ne svrbi,Bosanski pravoslavci bi odma Vjeru prodali za Hygienu,kao moj djedo pametni !!
Sve je to Bosna i Hercegovina