Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastave BiH nema ni na mapi
Zastava BiH ne postoji izvan sarajevskog kalifata
Zastave BiH nema ali Kosovo Rebuljik🇽🇰💙🇧🇦
Dva zlotvora blago rečeno.
Ma sta imaju svoje ? Nemaju da jedu a kami dalje … i u Spaniji svaki region ima svoje i sta cemo sad ? Znas sta oni imaju ? ŠARENU LAŽU :)
Opet kmecaona
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oluja predstavlja jedan od onih Dana,koji bi mnogi da zaboravi,ali kroz secanja i obelezavanja,zive nevino stradala necija majka,dete...a predsednik Vucic ne zaboravlja 🇷🇸
Decu stradalu na Petrovackoj cesti ne smemo zaboraviti.
Očekivani susret rukovodstva i predsedništva Srbije i Srpske, i to na predsednikom, premijerskom i nivou predsednika skupština. Nakon obavljenih razgovora biće pristupljeno potpisivanju Memoranduma o realizaciji projekta izgradnje dva memorijala centra Jasenokvačkim žrtvama. Zajedništvo i jedinstvo je neophodno u ovim vremenima.
Srbija postuje svoje zrtve.
Zlotvori su svi oni koji ne priznaju genocid nad srbima.
Srbija ne sme da zaboravi stradanje Srba.
Republika Srpska i Srbija su jedan narod i uvek su zajedno u dobru i zlu, da zajedno i pamte I obeležavaju, slave, brane i odgovaraju se i podržavaju.
Vucica narod srpski voli.
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪🇷🇸🔴🔵⚪
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🔴🔴🔴🔵🔵🔵⚪⚪⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Republika Srbija i Republika Drpska jedna država, jedan narod!
🔴🔴🔴 🔵🔵🔵 ⚪⚪⚪ 🔴🔴🔴 🔵🔵🔵 ⚪⚪⚪ 🔴🔴🔴 🔵🔵🔵 ⚪⚪⚪