Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljigav haman ko i ti
Ovaj ublehas uvijek u nekakvoj laznoj drami
Više liči na Kristijana Golubovića a tu su negdje i po inteligenciji sigurno. Možda mu je ovaj marno ženu a ovaj glabao usnicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djeluje mali idiotskije od oca...
Koji ljigavac!!!! Nema .uda sam da dodze u „svoje“ sarajevo! Poslao sina kao sto nije imao .uda da bude na litiji protiv prajd, gdje je oca poslao. Zeli jao uvijek sjediti sa jednom guzicom na dvije stolice. Investicije i pomoc zapada dobro dosle ali da se nikako ne zamjeri rusima i nationalnim fasitima.
Ponjamke ti se na Danijela
Mamicu ti tvoju dosta je vise i tebe i Srpstva i kukanja, kako te nije sramota ubijao si gradzane Sarajeva ucesnik si rata, agresori ste, genocidasi, UZP hvat presudzeni, od Slovenije, Kosova, Hrvatske Bosne i Hercegovine ste krenuli u osvajanje teritorije i uspostave Velime Srbije i sad ti nama nesto imas da kazes, treba vas rokati i umiriti za sva vremena.
laprdaj ti dok Dodik postaje lider svih Srba
naravno ste opet vi serbi ugrozeni... pateticni se i usput ne postoji nikakva republika srpska.. trebali bi se i mo malo ugledati na Albance, stoku rastjerati
bolje da si na plocice istemo
Što bolan izda Srbe na Kosovu i dozvoli dolazak Kurtijeve policije na sjever 🤣🤣?
e... tatu retardiranog, i on njega.
Ovaj se udara sa počernikom Stanivukovićem!
Uvijek se prave zrtve, nevjerovatno....
Jadničak napaćeni. Duše drage uznemirene ❤️❤️❤️💗💓❤️💞💕
Ovoga hralju nisi ti pravio garant… ovoga je Kristijan Golubovic sklepo😂
I otac i sin cetalji ko i ostali cetalji.
Ovaj ti sin izgleda malo rettard na ovoj slici, nemoj se ljutiti, smrt genocidnoj tvorevini
Ponosan si na sina zato sto je stoka genocidaska kao i ti i vecina srba, cast izuzetcima koji su vrlo mala manjina!