Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji pasoš ti iz Trebinja imaju?
@pama de ba pokušava vrarit rejting, vidiš da su studenti, radnici digli pobunu protiv njega, sad eno i doktori. Gradit će aerodrom a dr u Srbiji nemaju maski.
...molim stoku fašističku sa nickom AgdjeSito da banujete.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Iz Geografije si imao jedinicu 😂👏🏻
@Damir55 Geografija se piše malim slovom, moraćeš da obnoviš Srpski.. Osim aerodroma je najavljeno da Srbija finansira i izgradnju autoputa do Bijeljine. Živeo srpski narod.
I pazar je jedan od najljepših bošnjačkih gradova
Bezstidni lazljivci
HVALA PRESEDNIČE! DA SI NAM ŽIV I ZDRAV! TVOJU POMOĆ BRIGU I PAŽNJU SRBI IZ SRPSKE REPUBLIKE NEĆE ZABORAVITI.UVIJEK SI DOBRODOSAO BRATE KAO SVOJ NA SVOJE!TAKO TO RADE MOMCI SA SEVERA MARAKANE!
Hvala presedniče Vučiću!Tvoju brigu i pažnju Srbi u Republici Srpskoj i cijeloj BiH neće nikada zaboraviti..Uvjek si dobrodosao brate kao svoj na svoje!Tako to radee momci sa severa Marakane!Zivio nam!
Kao sto je i Novi Pazar jedan od najljepsih bosanskih gradova.
Zalud ti snovi o velikoj Srbiji, Vuče. Džaba krečiš i pare daješ.
Ovakvi srbi su bolesni, te svi oni koji ih slijede, kratko i jasno!
U tudjoj drzavi da pravis aerodrom.Haloooo u kom si ti to filmu???
U demografskom smislu je srpski.
De ti gradi po svojoj Srmdiji narod ti gladan i zedan
Sta ce im dva aerodroma?
Ako meni ne smije da smeta kad vam Edogan u SA izjavi da mu je BIH Alija dao u amanet onda budite karakteri i ignorisite ovu Vucicevu izjavu. Samo jednakim arsinima možemo naprijed i da sredimo ovu zemlju ugodnu za sva tri naroda drugačije ostavljamo djeci sjeme razdora da se opet sukobe. Nemam ništa protiv da Erdo to priča pa poveća kvotu izvoza govedine pa bi i klanica u Bijeljini radila i zapošljavala par stotina ljudi direktno i indirektno.
Vucicu, u trebinju su do 1992 zivjeli i Bosnjaci i Hrvati, ruzno je to sto govoris i NEPRISTOJNO! Mozemo i mi reci da su Sjenica , Tutin i Novi Pazar lijepi bosnjacki gradovi.
Kuku njima budes li im ti pomagao i gradio
Još jedan KOSMODROM u Trebinju!
Trebinje nit je srpsko niti če ikada biti već Bosanskohercegovačko što prije slino iz Čipuljića shvatiš bolje za tebe, a podržavam izgradnju moje BiH, izvlaći pare iz Srbije i ulaži u BiH 😉