Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerstvo level PRO
izdrzi vucicu...uz tebe su radnice veleprodaje karmina i sjaja za usne iz surdulice...i radnice iz prodavnice sexualnih pomagala sa sokoca...
Kadli tadli Vucicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Vucica smatram izuzetno losim politicarem i covjekom. Sa druge strane, Bosnjaci konstantno kukaju na nesto sto vam je Alija potpisao. Koliko god da se vecina vas sa tim ne slaze, sa tim potpisom, vi ste zvanicno pristali na RS na 49% BiH, sa tim potpisom ste se da izvinete us*ali sebi do grla i sad vam je dzaba kukati. Kao i Srbima zbog kumanovskog i briselskig potpisa oko Kosova.
j..em te u te labrnje
RS ce uvijek biti jedna manjina unutar velikog naziva jedne jedine BOSNE I HERCEGOVINE. To nikad necete promijeniti, a to isto ne znaci da ce vasi trenutno okupirani dijelovi teritorija trajati vjecno 😘
Presednic Vucic je jedan od najjveci lidera danasnjice.Zahvaljujuci njemu Srbija je danas cijenjena u cijelom u svijetu,da ne pricamo kako je Srbija danas najjaca ekonomski i vojno od svi drzava Balkana.
Ljigavac!!!
lapinu bi ti rezo zahrdzanim nozem a tuzlanske soli stavljao da te ne boli
Bože moj koji nacionalistički mitomanski novinar
Ma ko mu jebe mater, samo držite oružije kući i nabavljajte, neka ga. Da ne bi nama i djeci našoj i familiji, vezali ruke, pa pucali u leđa. Ništa drugo samo naoružanje čuvati.
Ne vjeruj srbima ni kad darove nose
Klovn
Nije problem sam Vučić. problem je cjelokupno glasaćko tijelo u Srbiji, koje misli jednako kao Vučić, ako ne i gore. Da ga sutra smijene ništa se ne bih promijenilo, došao bi neki drugi, Milošević, Karadžić, Nikolić ili Vučić.
Vučić pederčino, nemoj da želiš bliske odnose s nama. Eto ti srbi pa s njima ganjaj bliske odnose.
Jbs Vucica, de da vidimo kako cemo bolje zivjeti.
gofno ostaje gofno....
Ima jedna stara bosnjacka poslovica:"vlasina koji sjedi s tobom za stolom,misli isto sto i onaj koji je svezan pod stolom".
Mrš kretenu!!!!!! Pizdousni