Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je krajnje vrijeme ispitati polozaj bosnjaka u Sandzaku. Mislim da su ugrozeni i da bi se trebalo pozabaviti tim pitanjem.
@ljudi muslimani iz Sandgaka vole Srbiju
Umjesto da se okupirana podrucja integrisu u ustavni teritorijalni ustavotvorni integritet poredak..RBiH..imamo nastavak politike aspiracije prema BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još davno je on obilazio po okolnim brdima opkoljenog Sarajeva sa kišobranima 🤣 i gledao tu imovunu!
paun odličan odgovor
Umjesto da se okupirana podrucja integrisu u ustavni teritorijalni ustavotvorni integritet poredak..RBiH..imamo nastavak politike aspiracije prema BiH.
Ne smije povući potez izgradnje HE na Drini.Neda amer.bole ga hidro potencijali koje ne može koristiti a još nije isplatio korištenje dosadašnjih resursa na Drini.milijarde su u pitanju.sa druge strane vodni resursi prema Dubrovniku.ista priča.Najbogatija smo zemlja u okruženju radi toga nema mira u Bosni.
Tvoja grupa je nastala nakon pada ropovlsanickog sistema 1818. i ima pravo na imovinu samo kao fizičko lice. Teritorija: Smederevački Sandžak, od Užica do Bg, ali bez Užica i bez Novog Pazara. Bosanski jug tzv. ''srbije'' je okupiran 1912.
Treba izdat potjernicu uhapsit Vučića, Vulina, Brnabića i ostale kriminalce.
Evo dobićeš Bugojno. Je li sad u redu?
zasto niko ne podnese prijavu u Hagu za ratne zločine i huškanje 30 godina poslije za ovog usnatog on treba u ćeliju.
Snajperista
Nije je se mogao dokopati mogao oruzjem pa nece ni politikom
Bivsa Jugoslavija se sastojala od 5 republika i dvije autonomne pokrajine i to Vojvodina i Kosovo. I naravno, Srbija ih svojata. Eh sad kad bi mi svi sad poceli malo intenzivnije se mijesati unutrasnju strukturu Srbije, na sta bi to licilo? Vucko, Laktasenko i ostali, dzaba vam sve, BiH je bila prije vas a bit ce Bgm i poslije vas...Siroka vam Srbija i bujrum cinite sto vam je srcu drago sa Srbijom!!!! BiH nije u sastavu entiteta nego je drzava sa svojom imovinom.
Pa zbog toga je ratovao, koga to ima šta čuditi. S ove strane treba jaka dugorocna strategija, a ne palamudjenje nekog košarkaša. Institucije gospodo, a ne polupismeni I nizerszredni politikanti
S jesu uznemireni boze sacuvaj.
Zato jer je bolestan
Nije bolestan obečao Rusima a njih nesmije prevariti zna se šta slijedi
Cuj zasto se bori za drzavnu imovinu Vucic!? Europa Amerika im je dala tu zemlju sto nas nisu pustili kao hrvate da dobiju sve!? u Bosni i Hercegovini podijekla kako kome pase!?
Ovakav clanak je potreban da i oni sa manjim IQ faktorom shvate o cemu se zapravo radi. Mi u BiH ne smijemo mrziti nikoga jer je to najbolji nacin da iskoracimo u civilizirani svijet.
u ustavu ne piše da imovina priada drzavi
Hoće na prevaru da se domognu prirodnih bogastava Bosne i Hercegovine. To je cilj, kakav narod, kakva ugoženost. Da mogu harčit i pridavat. Samo da znate da je od ukupno 49 posto teritorije RS a, oko 15-20 posto vlasnici Bošnjaci 1/1.