Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi isti, cilj vam je isti a putevi različiti, nisu Bošnjaci naivni kao 90-tih.. Kad priznaš genocid Vukanoviću smatrat ćemo te drugačijim ‼️
Ja kao mladi Bosnjak mislim da ako ti zivis za dan kada ce neko od njih to priznati, komotno se sad zakopaj u zemlju i stavi nisan sebi. Kao Bosnjak mislim da politicare treba gledati kao osobe koje rade konkretne stvari za bilo koji narod u BIH...Jer sva tri naroda zivimo stoljecima u BIH i zivjet cemo stoljecima. Tvoj mozak je ispran i usljed toga je doslo do smanjenja njegovog kapaciteta, sto uzrokuje nemogucnost prihvatanja novih, nekih kvalitetnijih informacija.
Ovaj srbin ima moj glas na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa dobro,imal neko u ovoj opoziciji da izađe i kaže, protivim se antiustavnom djelovanju skupstine eresa
Sva ova halabuka je samo kako bi se spasili SDA i Bakir na izborima, jer je upravo SDA kamen temeljac na kojem opstaju i SNSD/RS i HDZ/HZHB. Nema jednih bez drugih, i oni to znaju. A to sto su u zadnjih par mjeseci osnovne zivotne i higijenske stvari poskupile 30-100%, njih ne zanima. Ovim BHS glupostima se samo skrece s njihovih pljacki i nebuloza.
da nisu malo poranili cuj dokumentaciju iz 2003,2004,2005..a sta je sa 2021??? ceka li se zastara
vukan fuksan
Srbi su uvijek imali izdajnike u svojim redovima. Srećom ovoga se ništa ne pita.
Dodik vuče saradnike za sobom u propast: U organizaciji vlasti u Republici Srpskoj svi sadašnji i bivši predsjednici Narodne skupštine Republike Srpske, kao i predsjedavajući oba doma Parlamentarne skupštine BiH iz Republike Srpske POZVANI SU DA SVOJIM POTPISIMA STANU U ODBRANU "LIKA I DJELA" MILORADA DODIKA.
Halal ti i ćufta i ćevap 👍
Kratka vam je pamet i nasjedate na populisticke izjave a ovaj je ne tako davno pratio autobus iz Sarajeva za Pljevlja i govorio evo 100 turaka iz Sarajeva da glasaju za Mila Djukanovica.
I ovaj bolesnik vise je opsjednut Bakirom nego Dodikom. Nema govora da ne pomene Bakira, stoka populisticka
Kada ćete fuksu fašističku Sanju Vulić hapsiti.
NE LAJU KEROVI RADI SELA NEGO RADI SVOJE GUZICE ....☝️👉🥃👍
https://youtu.be/l90lWar1EHg Bogami .....frka...
Vukane je li bio genocid?
Priznaj Genocid Vukanoviću !
Nema tu šta Vukan da kaže da li je bio ili nije. Rekao je Međunarodni sud u Hagu da je bio pa bilo nekome pravo ili krivo.
Kad laže na svoj narod, šta onda tek očekivati od njega spram drugih.
I ti Vukanovicu na N1 i kod Senada pricas o nekakvim "zajednickim institucijama" koje ne postoje niti to igdje pise osim u srpskim glavama izgleda, vasa sreca pa dolazite kod novinara idiota pa vas ne znaju poklopiti
Nije ništa pogriješio, zajedničke jesu. Imaju svoje ime, institucijw BiH, ali nije nešto što bi smetalo svi drugim Vukanovim vrlinama, kojih nije malo. Osim ako mu nijw mana što je Srbin. Možda tebi jeste !?
@milimo pa da institucije BiH, to je ime, a ne zajednicke, cije zajednicke?? Zaboli me ku.ac sta je, da je vanzemaljac stvari treba nazivat onako kako se zovu, inace se ni po cemu ne razlikuje od ostalih