Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo. I nije Trojka, nego OHR i međunarodna zajednica dala tako sto su nametnuli trojkU!!!!
i uspostavili vlast bez Bosnjaka!!!!
Ćuj nije Trojka, jel' Dinka Konakovića ti? Sve su se otimali da OHR i tzv. MZ ne suspenduje Ustav na jedan dan, jel' de?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Isto bi ti bilo i sa SDA, u tome i jeste problem. Sve stranke ovdje mogu se komotno registrovati u opstini kao "samostalni obrt za ugradnju u budzet i drzavne tendere"...
Ovaj bi bio gori od Dodika.
Glasali za trojku, tražili smo gledajmo.....
SVE SI U PRAVU ALI !!! Sta ste vi uradili da u bilo cemu spriijecite to GOVNO da ne pravi sranja !!
Cekaj Vukane! Jel no bio strasan zlocin u Srebrnici ili genocid?
Ovaj je gori od Dodika, nedavno je opet javno žalio i patio za Slobodanom Miloševićem. Da iskreno želi lustraciju i katarzu kao što priča, ne bi negirao genocid, negirao presuđenu agresiju na BiH, neuvažavao presude Haga, uporno nastojao da izjednači ratne zločine svih strana...
Zar neko ozbiljno shvata ovog seljacica? LOS GLUMAC!!!
Istina Vukane. "Što Dodik više vrijeđa bošnjake i te stranke, to mu oni daju više moći i vlasti", poručio je Vukanović. Samo Bošnjaci se piše velikim slovom.
Ma Vukane Dodik se promjenio pitaj trojku, zajedno se dogovorili da unište BiH. Ni jednom članu njihove uze i šire porodice ne dat da živi napuste zemlju ukoliko je moradnemo nedaj Bože braniti. Poruka za sve rodoljube.
Joj al i vi imate pamcenje za izucavati hahhah. Do juce ste pljuvali ovog lika jer je isao da podrzi nekakve srpske proteste u podgorici, sda vam je pogusila ljude nekakvim respiratorima i doktoricom sa diplomom iz kutije zitarica, al sad s nekom 'sjetom i ceznjom o njima i nihovom patriotizmu hahahha' polako ba ljudi, nije ni Dodik nedodirljiv, samo dok dosadi dovoljno nekome :)
Trojka ili Trojanski konj
Vukane nemoj tako, pomislit će da si SDA bot
Kaze crnadak na skupstini. Da ste trojki rekli radite sklekove, radili bi sklekove. Cilj im je bio vlast pod svaku cijenu. A cijena je drzava. Ne mogu da vjerujem koliko su nesposobni i licemjerni.
Kad je došlo da Vukanović brani Ustavni Poredak, e onda ćemo vidjeti gdje će i ta trojica zaglaviti.
Vukan,jedan jedini.
pa de vratite bakira i njegovu kompaniju da sredjuju nered onda buahahahahahahah koja supljaaaaaaaa