Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka slicna gesta, za pohvalu!
Pa nije ni čudno što smo genocd doživjeli kako smo naivni i kratkog pamćenja. Dobro neko reče, nama Bošnjacima pamet traje max 6 mjeseci i onda restart.
Izrael je priznao KOSOVO. RS i Dodik istaknu zastavu Izraela na zgradi Vlade.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo vukane...
Ima li gdje “finog dečka” iz priče Željane Zovko? Onog Elmedina Konakovića kojem je Brisel i kibla i svetinja, i koji spada u red “bh. satlera”.
gospodin Vukan 🫶
Uvijek je bio poseban
Nije musliman rusio krscanski Vatikan niti indijske rijeke niti japanske niti zidovske., vec vi rusite nasa sveta mjesta . Free Palestinooo 🇧🇦🇵🇸⚜️
Licemjerno.Evo da i ja budem licemjeran.Zao mi je svih svetosavaca što izgidose u agresiji na Bosnu.Sutim evo minutu.
Opet komentarišemo što nam paše, šta imamo da kažemo za prvih 5min govora o Becirevicu?
Izrael je priznao KOSOVO. RS i Dodik istaknu zastavu Izraela na zgradi Vlade
Halo, da li je neko skontao da on ne priznaje Palestinu i da Gazu smatra dijelom izraela?! Citat: "Sinoć je stradao i veliki broj hrišćana u bombardovanju Izraela", kazao je on. Kako naivno podrzavati ovakvu sprdanciju od strane populista poput njega.
Sta ti nije jasno? Izrael je bombardovao i čovjek je to rekao. Očito si krivo shvatio šta je rekao
Onda se on jrivo izrazio, trebalo bi pisati u izraelskom bombardovanju, a ne u bombardovanju Izraela. Hvala na pojasnjenju.
Ma bravo....
to seher vukane, najbolji si od svi ti kozojebaca..
Dobra koka pored Stevandica u zelenon sakou
Ja samo mogu reci jedno a to je: Kapa do poda jevrejima kad su dozivili da kako ovi nasi vllasi sa kamenjara ercegovci, to znaju reci "krŠČanska evropa" kleknula pred jevrejima sad im cipele ljube pa i špk.lizu Jedini problem sto glupe arapcuge to nisu prepoznale tu licemjernu evropu koja steahuje od osvete jevreja pa su mudro poturili muslimane da se kolju sa njima.
Palestina podržava Srbiju kad je u pitanju Kosovo, a Izrael podržava Ameriku i Izrael je priznao Kosovo. Kosovo i Amerika su jedine zemlje koje imaju svoju ambasadu u Jerusalemu.
Minimum što svako ljudsko biće može uraditi. Bravo!
Pogledajte cjeli govri a ne samo ovo.Lik mrzi Bošnjake.
Ovdje nije u pitanju vjera, etnicka ili nacionalna pripadnost.. jednostavno, ovo sto se desava u Palestini je GENOCID i niko normalan to ne moze podrzavati!!