Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci osim svaka cast
Ovaj lik ima petlju
HALOOOOOO Kako kažeš u RS-u se podržava Izrael većina u BIH Palestinu I U TVOJOJ LOBANJI SU TO DVIJE ZEMLJE
Vukan Kralj 🥇
Govno rs-ovsko
Pametno zboriš Vukane i pametno je da mrziš Dodika. On je isto tako zborio dok mije došao na vlast a onda... sve znaš. Zato ni ti niti bilo ko drugi nema više šanse da mu povjerujemo, svako se na kraju pretvori u Dodika. Odnosno Radovana. Ondosno Dobricu. Odnosno Dražu. Na kraju krajeva u Iliju načertatelja.
Čovjek željan medijske pažnje
Ima li Turaka Vukane ?
Kao i u svemu, Vukanović se i po pitanju Šmita u potpunosti slaže sa Dodikom. Visoki predstavnik je popljuvan, a Dodik nije ni prstom mrdnuo, učinio je to za njega korisni idiot - Vukanović!
E nek ti Putin valja
A ŠTA JE ODRŽAO LJUDI, OVAJ GLAVNI TEKST KAŽE DA JE NEŠTO ODRŽAO A SAD ŠTA NE DA MI SE DALJE ČITATI KAD VIDIM KO SVE I KAKO PIŠE ČLANKE ZA KLIX....
nije naša rjeć "sikter" hoćete da nas poturćite
Tako je
Eto visokog predstavnika služi za šprdnju za zajebanciju
Srbi i Bosnjaci mogu napraviti sporazum o ako ne prijateljstvu jer razumijem kakva nam je proslost ali barem pragmaticno da razmisljamo vidite vecina smo u 3 drzave BIH 91%, CG 70%, SRB 90% sto znaci da ako uredimo stanje bolje bit ce i jednim i drugima bolje u 3 drzave gdje ta 2 naroda zajedno cine vecinu. malo vise razumjevanja i bolje uvidjanje spletki koji zapadnjaci stavljaju ispred nas ce puno toga poboljsati!
Zahiraga brate moj
Čovjek nekad, ali ima dobre namjere. Samo ga treba uperiti na pravi put.
Da je Trojka pametna pa da napravi sa njim koaliciju jer ima sve više poslanika u skupšitini drugog entiteta. Čovjek im javno u lice govori da su u koaliciji sa lopovom koji je Schmidtu platio 5 miliona da ostane u vlasti i da nema realnu podršku naroda. Da krenemo više iz ovog gliba i da nam narod ne odlazi. Zar NS nije jučer priznala da ovako više sa ustupcima Dodiku ne ide.