Žestoka reakcija
131

Vukanović: Režim ima napljačkanih para pa Karleuši kreštalici daje avion i policijsku pratnju

D. Be.
Foto: Jetphotos
Foto: Jetphotos
Poslanik u NSRS Nebojša Vukanović uputio je žestoke kritike na račun Vlade RS-a nakon što je procurila informacija da je pjevačica Jelena Karleuša letjela avionom entitetske vlade iz Banje Luke u Budvu.
"Sinoć je u Čelincu nastupila ekscentrična kreštalica Jelena Karleuša, koju je tata udbaš i pukovnik srpske policije progurao preko Službe i njenih medija da postane poznata, pokušava da nešto pjeva i glumi pjevačicu po televiziji, iako nema nimalo talenta, a svim pristojnim ljudima preko glave je njenih ispada i arogantnog ponašanja.

Karleuša je ulizica vlasti, i u Beogradu i Banjaluci, pa nije nikakvo čudo što je večeras nastupila u Čelincu na partijskoj svirci koji je organizovala vlast, umjesto Cece Ražnatović koja je bila najavljena iako koncert nije bio dogovoren a građani svjesno obmanuti kako bi se privukla pažnja, što je poseban skandal", naveo je Vukanović.

Opozicionar tvrdi da režim ima napljačkanih i otetih narodnih novaca u izobilju, pa može da baca pare i organizuje koncerte i zabave pred izbore svaku veče u drugom gradu.

"Nije problem što je Jelena Kreštalica Karleuša pokušala da nešto pjeva bez puno intonacije i sluha u Čelnicu, pri tome uzela organizatorima velik novac, ko voli da je sluša neka uživa, ali je problem zloupotreba javnih institucija i resursa."

Informacije o vlasniku aviona
Informacije o vlasniku aviona

Karleuša se na svojim profilima i društvenim mrežama pohvalila kako je sinoć održala dva koncerta za jednu noć, prvo u Čelincu, a potom u Budvi, a sve je stigla zahvaljujući domaćinima u Republici Srpskoj, koji su joj obezbijedili ugodan let avionom "Cesna 500" registarskih oznaka E7-SBA, koji je i dalje registrovan na Vladu Republike Srpske, sudeći po podacima sa sajta FligtRadar24.

"Ranije se špekulisalo da je ovaj 'stari' avion 'Cesna 500' nakon nabavke novog vladinog aviona, kojim je Dodik otišao o trošku građana u Pariz da gleda otvaranje Olimpijskih igara, prodat Remontnom tehničkom zavodu Bratunac i Slavenu Ristiću, koji ga je potom preprodao direktoru Vazduhoplovnog servisa Republike Srpske Iliću, ali očito je da je i dalje registrovan na Vladu koja plaća letove i troškove", naveo je Vukanović.

Karleuša se pohvalila i policijskom pratnjom
Karleuša se pohvalila i policijskom pratnjom

Pored toga Karleuša se pohvalila kako je imala policijsku pratnju do aerodroma.

"Kao da je predsjednik države, a ne arogantni bezveznjaković, jer ako joj je tata penzioneri udbaš to ne znači da treba da ima policijsku pratnju. Ovo je veliki skandal i zloupotreba javnih resursa Republike Srpske, a očekujem da se polože računi i odgovori na pitanje ko je platio let i obezbjedio policijsku pratnju i zaštitu Jeleni Karleuši, kao i koliko je koštao njen koncert i da li je plaćen javnim novcem", zaključio je Vukanović.