Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca se lijece porukama, a ove raveku se voza avionima.
Neki dan se Dodik hvalio da GTRs ima para na drugim računima osim u EU i zapadu pa tako se ofirao da je izvlačio novac građana isto što se doraat ofira da prisluškuju opoziciju.
Zar nije rekla ova da neće vise pjevat u Cg, jer je cg usvojila rezoluciju?
hljeba i igara
Kada se rodiš neuk si, nisi glup. Glupim te naprave. Razlika između glupih nekada i glupih danas je to što su glupi danas samouvjereni.
k u r v a u avionu...
Trebala je Ceca Ražnatović pevati.Ona je najveća srpska zvezda.Ceco volimo te punoooo.
Karleuša napravila dil sa vučićem i sada može po srBskom svetu da radi šta hoće! Biznis je biznis!
hoce li pjevat u bulozima, zna li se sta?
Narodu u BiH je dobro,jer da nije neko bi i protestovao
Narod u BiH obicno nije u BiH
Neka svakako ce glasati za iste iako ovdje bolje ne glasati svi su oni isti svi
Hljeba i igara..
vukane spavas li mirno
KRAVA U AVIONU !!!
Vukanović je licemjer koji poziva Bošnjake "na katarzu", da i sami Bošnjaci negiraju g e n o c i d , da budu kao Osman Đikić kojeg stalno spominje i koji je deklarisani Srbin, slikao se sa Dražom Mihailovićem. Takvi Bošnjaci bi njemu valjali.
Sjecate se policajca koji je neutralisao pakistanca na aerodromu i reakcije koju je to izazvalo? Bas kao sto sam rekao "isplivat ce i video sta se prije toga desilo". https://www.dailymail.co.uk/news/article-13679325 Kada da ocekujemo da klix objavi video? Vjerujem da ce mnogi i dalje braniti Z O H A R E ali neka se barem zna istina.
DODO opusten ko sisa
Ima li Federacija avion? Otkud RSu uopšte avion?
Za prenošenje sivog bijelog žutog i torbe novca preko granica bez kontrola. A naši moraju u aktovkama mada sa diplomatskim pasošom kao i da nema granica.