Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa znali smo svi odmah, Drasko se inace voli slikati sa cetnickim zastavama
a vukan ne voli :D vukan je laprdalo obično lažljivo. čisto se bore za pozicije unutar opozicionog bloka.
sta ce tatin debil koji nikada marke nije zaradio ... u Dodiku vidi novog tatu, mali nije u glavi sazrio
a vukan ineče radi šta? hahahahha isti su to debili :D
tako mlad a vec korumpiran koji odron
Svi su oni isti, ako ne i gori od Dode....Dodo je ako ništa u prošlom životu priznao da je u Srebrenici bio genocid, optuživao i Karadžića i Mladića i Plavšićku....Pitajte ove tzv.opozicionare, što bi oni odgovorili?!
Objasnio mu Dodo kako stvari funkcionisu..
Ma nisi vala ni ti Vukanoviću ništa bolji ali eto. Ko god želi otkinuti dio države u kojoj je rođen, u kojoj su mi uspomene, sjećanja, prošlost, prve ljubavi, grobovi predaka i pripojiti taj dio drugoj državi, sa kojom nema ništa od toga, taj je neprijatelj te države. Ko god da se tu pronađe treba sam da se zapita zašto se pronašao i da traži oproštaj!
Misliš na SFRJ ili ?
jest jest sfrj, kako ono bi karlovac ogulin karlobag virovitica
Stanivukovic je povuceni cetnicic i petljanac.
Pokazalo se da Srbi imaju 100 jače jedinstvo od Bošnjaka a drugo je manje bitno
Genocidaš vukanović je član genocidno-zločinačke gamadi sds, koja je počinila genocide i zločine protiv njega nad Bošnjacima i kao takvo pašče nema pravo da dijeli nikakve lekcije
@RBIH Eto ti si faktor pa imaš.....banovan si 115 puta. Očito ti KLIX život.
Znači ako te klix banje nisi faktor, jeli?
Nevjerovatno, Dodik ga slao u tri pm a ovaj supkolizac Drasko mu zeli paksu.
Pa Drasko je pionir i igrac Dodika, to ptice na granama znaju, ne znam cemu nevjerica i sok. Drasko i Trivic su veci i istinski ideoloski chetnici.Dodik nije chet vec se predstavlja tako da bude na vlasti, a ovaj Vukan je dobar ali nebitan, samo je zanimljiv a konkretno nista ne radi, kao luda na dvoru, ukazuje sarkasticno na vlast ali to je to, samo predstava za obican puk
To mu je i bio cilj. Znao je da kada dodje do pozicije gradonacelnika da je tu stop! Za dalje mora biti Dudukov pulen
Vukan je hrabar čovek. Kad su ga na Cetinju tukli i pljuvali Milove pristalice on je izjavio da to nije ništa, Samo su me malo šamarali. Izjavio je Vukan.
nije smio kad je bio u nekom savezu sa milom.
velis, stade vuk. stas mile je doktor manipulativnih nauka, a drasko je ipak samo cojek.
Drasko je radikalniji od Dodika, samk sto jos nije imao priliku to pokazati. A Vukan koliko god je narodu simpatican, od njegove galame niko koristi nema osim on sto inkasira svaki mjesec 5-6 hiljada.
imao nekad danas je više
jel ovo zdravko čolic i stanivukovic na slici..
Imaju snimak karanja dva momka i sad mora da radi šta mu oni kažu. Dodikova kćerka je na tviteru rekla da ima još snimaka. Nakon toga je Draško počeo da se mijenja.